Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

9 numarada kartlar yeniden karıldı!

Kocaelispor’da her konuda anlaşma sağlanan ve kampa katılması beklenen Badomisi transferinden vazgeçildi. 9 numara pozisyonunda kartlar yeniden karıldı.

Kocaelispor’da her konuda anlaşma

NEDENLERİ

Futbolcu ile yapılan sözleşmede futbolcunun ön protokol kurallarının uygulanmaması sebebi ile transferden vazgeçildiği ifade edildi. Bir diğer husus ise futbolcu ile ilgili tepkilerin oldukça fazla olmasıydı. Yeşil siyahlılar transferleri genel manada beğenirken Badomisi isminin gündeme gelmesi hayal kırıklığı yarattı ve bu konunun da futbolcudan vazgeçilmesini beraberinde getirdi.

BRUNO VE MARCAO

Yönetim kurulu son gelişme üzerine 9 numara pozisyonunda kartları yeniden karmaya başladı ve gündemdeki isimler tekrar raftan indirildi. Bruno ve Marcao ile yeniden trafiğe giren Kocaelispor’da Bruno’nun daha önde olduğu öğrenildi. Zor olan Marcao için ise bir sürprizin yaşanması söz konusu. Öte yandan Başkan Recep Durul, Tanque ile temasa geçmiş ve transferi bitirme noktasına gelmişti. Ancak Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın bu isme yeşil ışık yakmadığı öne sürülmüştü.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Ertugrul hocanin su ana kadarki en dogru karari tankenin geri gelmesini istememesi…valla hocam bravo. Geldigi an ciddiyetsiz gunluk yasayan bir kulup oluruz…omurgasiz bir takimin sampiyon olmasi mumkun degildir. Anti tanke, japonyada basarilar cakal topcu istemiyoruz

    15

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çorum Futbol Kulübü - Kocaelispor:
Sıradaki Haber Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 0-2 “Foto Galeri – Ali Köksal”