Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ümit Küçükkaya TFF seçimlerini değerlendirdi: Erdoğan’ın büyüsü bitti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye Futbol Federasyonu seçimi ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya, dün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri ile ilgili eleştirilerde bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Küçükkaya, Servet Yardımcı’nın adaylıktan çekilme sebebinin delegelere baskı yapılması olduğunu söyledi.

“ERDOĞAN’IN BÜYÜSÜ BİTTİ”

İşte Küçükkkaya’nın paylaşımı: “Ülkeyi bekleyen en önemli tehlike…Erdoğan sonrasına hazırlanamamak. Biliyorsunuz dün federasyonda SEÇİN vardı. Delegelerin çoğunluğuna korkunç bir baskı yaptı, iktidar ve yandaşları. Hatta Servet Yardımcı bu yüzden adaylığını çekti. Lakin işin asıl detayı başka. Artık Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasette ben ne dersen olur büyüsü Mart 2023 yerel seçimleriyle kesin olarak bitti.

“FIRSAT KAÇTI”

Bu saatten sonra zaten kendini sadece Erdoğan karizmasıyla toplayan AKP’nin sürekli kaybetmesine, Erdoğan’ın şahsı da eklendi. İşte bu fırsat ülkemizde krize dönüşmemesi lazım. Uzun yıllar ülkenin her işine karışan iktidarın gidişiyle birlikte verdiği tahribattan bir an önce kurtulmak için alanında yetkin insanların ilgili makamlara hazır olması lazım. Futbolda bu fırsat kaçtı maalesef. Umarım muhalefet diğer alanlarda bu fırsatı kaçırmaz.”