Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gümüşhanespor’da Murat Parlak şoku!

Belediye Derincespor’un eski teknik direktörlerinden, geride bıraktığımız sezon Gümüşhanespor’u ateşten çıkaran Murat Parlak, Doğu Karadeniz temsilcisinden ayrıldığını duyurdu. Oynattığı müthiş futbolla çok dikkat çeken Teknik Direktör Murat Parlak’ın açıklaması şu şekilde.

Belediye Derincespor’un eski teknik

17. SIRADAN ALDIM

Göreve geldiğimde 8. hafta itibariyle 17. sırada yer alan, ligde galibiyeti olmayan, herkesin “Düşer” gözüyle baktığı Gümüşhanespor’u ortaya koyduğumuz oyunla, doğru saha içi organizasyonuyla, çok büyük ekonomilere sahip rakipler arasında, adından söz ettiren, herkesin saygı duyduğu, Play-Off kovalayan bir takım haline getirdik.

 

DOĞRUSU BUYDU

Yeni sezon öncesi gelinen noktada yaşanılan süreçlerde hedeflerim doğrultusunda ayrılmamın doğru olduğunu düşünüyorum. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, Belediye Başkanımız Ercan Çimen’e, Gümüşhanespor’da görev yapan tüm yöneticilerimize, kulüp çalışanlarımıza ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum.

 

MİNNETTARIM

Bu zamana kadar birçok kulüpte görev aldım, birçok şehir gördüm, hiçbir takıma ve şehre kendimi bu kadar ait hissetmedim. İyi ki Gümüşhane şehrine gelmişim ve iyi ki bu şehrin altın kalpli insanlarını tanımışım. Bana her durumda ve şartta sevgisini, saygısını gösteren Gümüşhane halkına ve Gümüşhanepor sevdalılarına  minnettarım. Hepiniz hakkınızı helal edin.