Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Burcu Kasımoğlu

22-28 Temmuz haftası

Herkese merhaba sevgili Nokta gazetesi okurları;

Geçtiğimiz hafta yoğun bir haftaydı

Dolunay yaşadık ki bu dolunay 29°’de biraz bizi zorlayabilecek etkilere sahip bir dolunaydı .

Mars Uranüs ve Algol sabit yıldızı bir kavuşum yaptı bu kavuşumda bizi birazcık zorlamış olabilir

Sanki bu hafta biraz gökyüzü sakin mi kalsa hani biz birazcık bir nefes mi alsak diyebiliriz biea sakin diyebiliriz bu haftaki gök olayları biraz daha sakin geçen haftaya göre.

Pazartesi günü Güneş aslan burcuna geçiyor bir ay boyunca aslan burcunda seyrine devam edecek; buradan tüm aslan burçlarının doğum günlerini kutluyorum yeni yaşınız sizlere huzur mutluluk bereket bolluk getirsin.

Gökyüzündeki aslan vurgusuyla haritalarımız da Aslan burcu hangi evi kesiyorsa o ev konularında biraz daha görünür olmak isteyebiliriz, biraz daha sahnede olmak isteyebiliriz, biraz o alanlarda kral ve kraliçe gibi davranmak isteyebiliriz; biraz böyle çocuksu bir neşe hissedebiliriz o alanlarda.

 

Birde bu hafta Merkür başak burcuna geçiyor. Zihnimiz başlıyor koşturmaya daha analitik düşünebiliriz, daha mükemmel odaklanabiliriz, fikirler planlar daha detaycı olduğunu hissedebiliriz.

Ve Bu hafta başında Merkür Uranüs karesi yaşıyoruz.

Merkür Uranüs karesi ile biraz böyle çılgın fikirler aklımıza gelebilir, değişik marjinal fikirler olabilir,birazcık zihnimizi karışık da hissedebiliriz ama aynı zamanda Merkür anlaşmaları da anlatacağı için aniden beklemediğimiz sürpriz anlaşmalar ya da sürpriz görüşmeler de söz konusu olabilir bu hafta.

Ve bir güneş Neptün üçgeni ’de yaşıyoruz bunla beraber de hayallerimizi biraz daha görülebilir ya da somut hayaller kurduğumuz hissettirebilir bize hayallerimizle daha yakın hissedebiliriz gelecek hedeflerimize koşmak için biraz daha kendimize bu gücü hissedebiliriz

Mars Plüton’un da birlikte bir açısı var bunlarla beraber böyle olduğu zaman biraz dünyada dünya sahnesinde güç gösterileri o askeri anlamda da olabilir biraz bu tarz bazı haberlere şahit olabiliriz

Kişisel haritalarda ise bu görünüm güçlü görünümleri, kendi gücümüz ile değişimleri, dönüşümleri anlatabilir.

Bu haftayı burçlarla konuşacak olursak;

KOÇ: Haftaya kalabalıklar ve organizasyonlarla başlıyorsunuz.

Arkadaş çevrenizde bazı değişimler söz konusu olabilir bu işinize bağlı olarak da gelişebilir .

Dijital platformlar aracılığı ile iş görüşmeleri iş toplantıları söz konusu olabilir , teknolojik bazı projeler ile ilgili gündem maddeleriniz ve bunlara bağlı görüşmeler söz konusu olabilir

BOĞA: Haftaya kariyer hayatınız ile başlıyorsunuz kariyer hayatınızdaki yoğunluklar iş görüşmeleri iş seyahatleri toplantılar biraz yoğunlaşabilir.

Evden çalışma gibi durumlar söz konusu olabilir ev hayatınız ve iş hayatınızla ilgili denge kurmak isteyebilirsiniz.

Terfiler ve iş değişimi söz konusu olabilir.

İKİZLER: Haftaya gündem maddeleriniz eğitimler ile başlıyorsunuz.

Daha önce almak istediğiniz bir kişisel gelişim eğitimi ya da işinizle alakalı bir eğitim durumu söz konusu olabilir.

Yurt dışı ile ilgili bağlantılarınız varsa bu hafta onlarla ilgili gündemleriniz de yoğunlaşabilir.

YENGEÇ: Haftaya finansal gündemler ile başlıyorsunuz bu finansal gündemler ödemeleriniz ile ilgili olabileceği gibi ödemelerinizin planlanması ile ilgili durumlar da söz konusu olabilir.

Gündem maddelerinizde kredi, vergi, miras gibi konular varsa bu konularla ilgili hareketlenmeler de söz konusu olabilir.

ASLAN: Haftaya ikili ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili gündemler ile başlıyor olabilirsiniz.

Ortaklarınız ile ilgili bazı imza süreçleri söz konusu olabilir.

İkili ilişkilerinizle alakalı görüşmeler gündeminizde olabilir belki ilişkilerinizi bir tık üst seviyeye taşıyacak durumlar söz konusu olabilir.

BAŞAK: Haftaya çalışma hayatınızla ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Çalışma hayatınızda bazı değişimler olabilir ofis içi değişiklikler olabileceği gibi çalışma arkadaşlarınızla ilgili de bazı gündemler söz konusu olabilir.

TERAZİ: Gündem maddeleriniz keyifli an ve alanlar ile ilgili başlıyorsunuz haftaya.

Hobileriniz ile alakalı gelişmeler ya da hobileriniz ile ilgili sergi ziyaretleri söz konusu olabilir.

Çocuklar ve çocuklarınızla ilgili güzel zaman geçirdiğiniz bir hafta olabilir ya da onlarla güzel vakit geçirmek için planlamalar yapabilirsiniz .

AKREP: Haftaya gündem maddeleriniz ev aile yuva temaları ile ilgili olarak başlayabilirsiniz.

Taşınmalar , ev alım ya da satımları kiralama gibi durumlar, ev içi dekorasyon ya da tadilat gibi durumlar söz konusu olabilir.

İş değişikliğine bağlı ya da eğitim ile alakalı taşınma durumu gündeminizde olabilir.

YAY: Haftaya iletişim kanallarınızdaki yoğunluk görüşmelerinizdeki hız ile başlıyor olabilirsiniz.

Bu hafta içinde yakın çevrenizle bazı küçük seyahatler planlayabilir arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirecek olabilirsiniz.

OĞLAK: Haftaya kazançlar ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Maddi manevi anlamdaki kazançlar ve bu alanlardaki konular ile gündemleriniz yoğunlaşabilir.

Ve bu hafta harcamalarınıza dikkat beklenmedik ya da planlanmamış bazı harcamalar karşınıza çıkabilir .

KOVA: Haftaya kendinize odaklanarak başlıyorsunuz. Keyif aldığınız, merak Edip öğrenmek istediğiniz, ilgi duyduğunuz alanlar ile ilgili danışmanlıklar almak isteyebilirsiniz. Günlük rutinlerinizle alakalı bazı değişimler yapmak isteyebilir spor ya da diyete başlamak isteyebilirsiniz

BALIK: Geçtiğimiz haftanın yorgunluğunu ve stresini atmak isteyerek başlayabilirsiniz bu haftaya.

Kendinize vakit ayırmak biraz daha ruhunuzu ve bedeninizi dinlendiğini hissettiğiniz dua, ibadet ve meditasyon gibi aktiviteler yapmak isteyebilirsiniz.

 

Bu haftanın gökyüzü fısıltısı bizlere bu şekildeydi; astrolojinin bir olasılık olduğunu ve herkesin haritasının birbirinden farklı olduğunu etkilerin haritalara göre değişeceğini tekrar hatırlatmak isterim.

 

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER