Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOİDER’den girişimcilik projesi! “BAĞ”

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin hayata geçirdiği Bağ Projesi’nin ödül töreni gerçekleştirildi.

Kocaeli İş Kadınları ve

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği 2019 yılında hayata geçirdiği Bağ Projesi’nin bu yılki proje destekçisi olan İzmit belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen ödül töreni, İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Törene İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, KOİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Çakıcı, Bağ Projesi Koordinatörü Evrim Atasoy Ürük, proje katılımcıları,  KOİDER tarafından yürütülen ve bir girişimcilik projesi olan bağ projesi ile katılımcılara sertifikaları taktim edilirken, en başarılı 3 proje sahibi de ödüllendirildi. KOİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Çakıcı, törende yaptığı konuşmada, projenin başarıyla tamamlanmasında desteklerini esirgemeyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve diğer yöneticilere teşekkür etti. Çakıcı ayrıca, Başkan Hürriyet’e projeye katkılarından dolayı plaket takdim etti. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Bağ Projesi Koordinatörü Evrim Atasoy Ürük ise törende yaptığı konuşmada, projede yer alan ve destek veren herkese teşekkür ederek projenin amacının iş dünyasında yer almak isteyen kadınları girişimci olarak desteklemek olduğunu belirtti. Projede yer alan süreci anlatan Ürük, başvuruların değerlendirilmesi ve mülakat aşamalarının ardından eğitimlerin başladığını ve başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade etti. Ayrıca, projeye destek olan eğitmenlere KOİDER adına TEMA Vakfına bağış yapıldığını ve 45 fidanın dikilmesine vesile olunduğunu paylaştı. Ödül töreninde birinci olan Songül Adıyaman’ın “Triton Ceramic Art” projesi, ikinci olan Fatma Çelebi’nin “Gül Bahçe” projesi ve üçüncü olan Hediye Nur Dalkılıç’ın “Yadigar” projesi ödüllerini aldı.

Bağ Projesi’nin katılımcıları arasında yer alan diğer projeler ise;

Ada Şeyma Karaman’ın “2Stella” projesi, Dilara Akbaş Yıldırım’ın “Lares” projesi,

Hicret Mutluay’ın “Eartlings Flower And Art House” projesi,

İrem Şengiz’in “Oynuyoruz” projesi,

Nilay Özcan’ın “By Nilay Tasarım” projesi,

Sibel Gülbay’ın “Kamber Barber” projesi,

Tülay Akbal Topçuoğlu’nun “GOFO” projesi,

Tülay Kütük’ün “Kütük Home Dizayn” projesi ve

Ümmü Gülsüm Olan’ın “Drone ile Tarım” projesiydi.

Bağ Projesi’nin ödül töreni, girişimci kadınların başarısını ve iş dünyasında yer almasını teşvik etmeye yönelik önemli bir etkinlik oldu.