Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Talus’tan kongre öncesi birlik mesajı

AK Parti Danışma Kurulu toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, kongre sürecinin birlik ve beraberlik içinde geçeceği mesajını verdi.

AK Parti Danışma Kurulu

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Gölcük ilçesinde yapıldı. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 108. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Değirmendere Kültür Merkezinde yapıldı. Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’un ev sahipliğinde yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Önceki Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

“ONLAR KONUŞSA BİLE AK PARTİ YAPAR”

Toplantıda partililere seslenen İl Başkanı Şahin Talus, “700’e yakın kardeşimiz bu sıcakta burada. Seçimden sonra danışma toplantılarımıza başladık. Büyük bir heyecan vardı. Onlar konuşuyor. Geçen sene o aday olacak dediler hazırlanıyor dediler seçimde aday bulamadılar. Şehir dışından aday getirmeye çalıştılar onu da yapamadılar. Bazı süreçleri unutmamak lazım. Emperyalist fetö’nün kalkışması ile karşı karşıya kaldık. Sonra ekonomik saldırı oldu. Pandemi yaşadık, sınırlarımızda savaşlar oldu. Pandemide kimse sahada çalışma yapmadı. 15 Temmuz’da Başiskele İlçe Başkanıydım. O dönemde yaşadıklarımızı kimseye unutturmamız lazım. 14-28 Mayıs sürecinde bize parmak sallayanları o kalkışmayı yapanları affedeceğiz dedi. Milletimiz gereken cevabı verdi. Cumhurbaşkanımızı yeniden seçti.

“3 HAFTADA 465 ÜYE”

Onlar konuşsa bile AK Parti yapar. Önümüzdeki bir kongre süreci var. Birlik beraberlik içinde süreceğine inanıyorum. Bu Hep böyle olmuştur. Yanlış algılar var. AK Parti’nin üye sayısı düştü diyorlar. O da yanlış 3 haftada 465 üye yapmışlar ” dedi.

Çakır: Yaşadıklarımızı hatırlama mecburiyetimiz var

Büyükakın duyurdu! “Üçüncü Dünya Savaşı başladı”