Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Önce hırsızlık yaptı sonra mail atıp özür diledi… O anlar kameraya yansıdı

Çeşme’de bir turist, hırsızlık yaptığı iş yerinin sahibinden mail atıp özürdiledi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Çeşme’de bir turist, hırsızlık

İzmir’in Çeşme ilçesinde, elbise çalarken güvenlik kamerasına yakalanan Avustralyalı turist, çaldığı elbisenin parasını pişmanlık duyarak geri gönderdi. Olay, Çeşme’nin turistik beldesi Alaçatı’da geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Bir elbise dükkanına giren Avustralya uyruklu kadın, elbiseleri kontrol ettikten sonra gözüne kestirdiği bir elbiseyi çantasına atarak dükkandan çıktı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ÖZÜR MESAJI

Sosyal medyada görüntülerinin yayılmasının ardından pişmanlık yaşayan turist, çaldığı elbisenin parasını iş yeri sahibine gönderdi. Tatiline Yunanistan’ın Santorini Adası’nda devam ettiğini belirten turist, iş yeri sahibine İngilizce olarak yazdığı mailde “Eğer kabul edersen işleri düzeltmek istiyorum. Çok utanıyorum. Teşekkür ederim” şeklinde bir mesaj iletti.

EVRENDEN İNTİKAM ALMAK İSTEDİM

Avustralyalı turist ayrıca, Alaçatı’da kötü anlar yaşadığını ve “evrenden intikam almak” amacıyla elbise çaldığını belirten bir açıklama daha gönderdi. Bu açıklamalar, hırsızlık olayının pişmanlıkla sonuçlandığını gösteriyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında Ankara’ya taşınan İYİ
Sıradaki Haber Akşener’in yeni adresi ifşa oldu!