Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ofis dönemininin sebebini anlattı! “İşletme körlüğü”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yeni ofis dönemini açıklayan Başkan Tahir Büyükakın, değişikliğin sebebini işletme körlüğü olarak açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yeni

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Kartepe ilçesinde yapıldı. AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatı 68. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Ataevler Kültür Merkezinde yapıldı. Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Önceki Dönem Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İl eski Başkanı Şemsettin Ceyhan, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

“İŞLETME KÖRLÜĞÜ”

Kocaeli’nin her geçen gün geliştiğini ve her yıl Tunceli Nüfusu kadar insanın Kocaeli’ye geldiğini ifade eden Büyükakın, “Şehrimizin her yerine hizmet vermeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz gün Belediyenin organizasyon yapısında değişiklik yaptık. Bilgi vermek gerekiyor. Herkes konuşuyor bir de başkanınzdan dinleyin. Yaklaşık 30 yıldır farklı farklı yönetim kaynaklarını görmek imkanı buldum. Bir tarafta yoldaki çukurlar ile uğraşmanız gerekiyor. Diğer yandan da 2 milyar liralık kavşarlar yapmanız gerekiyor. Çok sayıda iş var. Zaman zaman 189 noktada şantiyemiz oluyor. Hem onları yapacak arkadaşlar hem de durup düşünecekler. Aynı kafa hem düşünmeyi hem de iş yapmayı bir arada götüremiyor. Belediyeye ilk geldiğimde belediyenin bütünün çok daha iyi görürdüm. İçine girince işletme körlüğü başlar. İnsan bir süreden sonra kendi kusurunu görememeye başlar. Zaman zaman rotasyonlar yapmak, icra ve planlama görevini ayırmak zorundadır” dedi.

Büyükakın bombaladı! “Herkes haddini bilecek”

Ali Haydar Bulut açıklaması! “Ali Haydar beğenmedi”

Büyükakın müjdeyi verdi: Cengiz Topel’den seferler başlıyor!

Kocaman Kartepe’nin zorluklarını anlattı! “Diğer ilçelere hizmet daha kolay”