Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın bombaladı! “Herkes haddini bilecek”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Belediyede yeni dönem ile ilgili gelen eleştirilere sert bir şekilde tepki gösterdi. Herkes haddini bilecek diyen Büyükakın, “Aklınca birileri ayar vermeye kalkıyor” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Kartepe ilçesinde yapıldı. AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatı 68. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Ataevler Kültür Merkezinde yapıldı.

“HERKES HADDİNİ BİLECEK”

Toplantıda teşkilat mensuplarına bilgilendirmelerde bulunan Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Ali Haydar Bulut’un istifa sebebini de açıkladı. Ali Haydar Bulut’un görevi beğenmediğini ifade eden Büyükakın, “Altında kimse bir şey arasın. Öküzün altında buzağı arayanlar çok fazla bu kentte. Herkes haddini bilecek. Özellikle mesajı alması gerekenler var onlara sesleniyorum. Ben ne yaptığımı biliyorum. Tüm işlerimi istişare dahilinde yapıyorum. Öyle ben yaptım oldu falan yok. 40 kere düşünürüz. Kararları 40 gün önce verip 40 günde demliyoruz. Durup dururken alınan kararlar değil. Aklınca birileri ayar vermeye çalışıyor. Bunu son zamanlarda çok yapmaya çalışıyorlar. Biz şöyle diyelim böyle yapsınlar diye düşünüyorlar. Suyu bulandırmak isteyenler bilsin ben geri dönmem. Hata yaptıysam düzelttim derim.

“ATTIKLARI İFTİRALAR YÜZLERİNE ÇALINDIĞINDA GÖRECEKSİNİZ”

İletişim ofisi meselesine gelince. Sinsi sinsi medyayı planlamaya kalkıyorsunuz diye zehir atıyorlar. Sizin tezgah kurduğunuz bir yerde bizim gerçeğin bilgisini anlatmamız gerekiyor. İletişim ofisi gerçeği anlatacak. Biz ne yaparsak yapalım milletin kulağında yalan kalıyor. Geçen günlerde bir internet sitesinde Darıca’da halk plajına kanalizasyon akıyor diye veriler. Arkadaşları aradım. En ufak bir kanalizasyon yok. Haberi düzelttirdik başka bir yerde gördük. Bir de enteresan sosyal medya hesapları çıktı. Arada kılçık paylaşım yapıyorlar. Muhtemelen FETÖ’cü hesaplar. Bunlar benim zamanımı boşuna alıyor. Halkın doğru bilgilendirilmesinde görev alacak bir ofis olacak. Biz medyanın dizaynı ile uğraşmadık. Asıl dizayn çabası içinde olanlar kendileri. Attıkları iftiraların yüzlerine çalındıklarını göreceksiniz. Bizim ağzımızdan duymadığınız şeyin gerçekliğine inanmayın. DEM Partili bir vekil 15 Temmuz ile ilgili Büyükşehir Belediyesi eski AK Partili yöneticiye ihale vermiş diyor. Hiçbir Belediye ihale veremez. İhale vermek diye bir şey yok” dedi.

Ali Haydar Bulut açıklaması! “Ali Haydar beğenmedi”

Büyükakın müjdeyi verdi: Cengiz Topel’den seferler başlıyor!

Ofis dönemininin sebebini anlattı! “İşletme körlüğü”