Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebzeli fenomenin aracını kurşunladılar! Aracın son hali görenleri şok etti…

Gebze’de ikamet eden ve sosyal medyada çektiği videolar ile tanınan fenomen ve iş insanı Nez Demir, aracına pompalı tüfekle saldırı yapıldığını açıkladı. İşte detaylar…

Gebze'de ikamet eden ve

Ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Nez Demir aracına silahlı saldırı yapıldığını açıkladı. Korkunç olay ile ilgili detayları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Demir, anlattıkları ile kan dondurdu.

Nez Demir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Yaşadığım olaydan nefesim kesildi. Bu nasıl kin, nefret? İnsanın malına, canına zarar vermeyi düşünecek kadar ne yaşadınız? Kimseye kötülüğüm olmadı. Kasıtlı zararım olmadı. Bildiğim bir düşmanım bile yok. Şuan tüm ekipler olay yeri incelemede. Çok fazla konuşamıyorum. Beklemede kalmamız söylendi. Her kim bana bu saldırıyı yaptıysa Allah hesabını sorsun’ ifadelerini kullandı.

KURŞUNLANDI!

Sosyal medyada çektiği videolar ile büyük bir tanınırlık elde eden Nez Demir kendi markasını kurarak iş hayatına atılmıştı. Nez Demir bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile evinin önünde bulunan aracının pompalı tüfekle kurşunlandığını açıkladı.