Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cezaevinde zehirlenme skandalı: Çok sayıda mahkum hastaneye kaldırıldı

Denizli’de bir cezaevinde, çok sayıda mahkumun zehirlenme nedeniyle hastanelere kaldırıldığı bildirildi. Olayın detayları henüz netleşmemiş olsa da, mahkumların sağlık durumları hakkında çeşitli raporlar alınmaya devam ediliyor.

Denizli'de bir cezaevinde, çok

Denizli Kocabaş Açık, D Tipi ve T Tipi Kapalı Cezaevi’nde yaşanan gıda zehirlenmesi olayı büyük paniğe yol açtı. Pazartesi günü öğle ve akşam yemeklerinde tavuk ve makarna servisinden sonra, çok sayıda mahkum ve infaz koruma memurunda ishal, kusma ve mide bulantısı şikayetleri başladı.

KRİTİK DURUMUN OLMADIĞI BELİRTİLDİ

Durumu ciddi olan mahkumlar, Honaz Devlet Hastanesi ve Denizli şehir merkezindeki diğer hastanelere sevk edildi. Şikayetleri daha hafif olan mahkumlar ve personel için cezaevinde acil bir sahra hastanesi kuruldu. Hastanelerde tedavi altına alınan mahkumların durumunun iyi olduğu ve bazılarının taburcu edilerek tekrar cezaevine döndüğü bildirildi. Sahra hastanesinde tedavi gören mahkumların ise doktor gözetiminde olduğu öğrenildi.

YEMEK VE HİJYEN KALİTESİZLİĞİ

Zehirlenme haberini alan aileler, endişe içinde Denizli Devlet Hastanesi’ne akın etti. Yakınlarından haber alamadıklarını belirten aileler, zor anlar yaşadı ve bazıları güçlükle sakinleştirildi. Olayın ardından cezaevindeki yemeklerin kalitesizliğinden ve hijyen koşullarından şüpheleniliyor. Yetkililerin konuyla ilgili başlattığı soruşturmanın sonuçları merakla bekleniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli İcra Dairesi icradan Opel
Sıradaki Haber İcradan 2017 model Opel! Fiyat belli oldu