Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

25 TEMMUZ İSTANBUL KUVVETLİ SAĞANAK ALARMI GELDİ! Meteoroloji Saat Verdi Çok Fena Geliyor! 25 Temmuz Bugün İstanbul’da Yağmur Var Mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli sağanak uyarısı geldi. 25 Temmuz Perşembe günü İstanbul sağanak yağışa teslim olacak. Hava sıcaklıklarının iyice yükseldiği bugünlerde Megakent İstanbul için saat verildi. Göz gözü görmeyecek..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli

Milyonlarca vatandaşın bugün İstanbul’da yağmur var mı sorusu yanıt buldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu haritasını yayınladı. Sıcaklıkların arşa çıktığı bugünlerde sıcak hava dalgası dört yanı kuşattı. 25 Temmuz Perşembe gününün gelişiyle gözler yağmur saatine çevrildi. Sıcaklıkların 2 ila 4 derece azalacağı Megakent İstanbul’da şiddetli yağmura silecekler yetişemeyecek. Hazır olun çok fena geliyor!

BUGÜN İSTANBUL’DA YAĞMUR VAR MI?

25 Temmuz Perşembe bugün yağmur yağacak mı merak edenler için Meteoroloji kuvvetli sağanak yağmur uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika açıklamasında İstanbul’u etkisi altına alacak kuvvetli sağanak yağmurun öğle saatlerinden itibaren etkili olacağı bilgisi verildi. Ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı 25 Temmuz Perşembe günü Marmara’nın batısı, İç Ege’nin doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İskenderun Körfezi, İç Anadolu’nun batı ve güneyi ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

25 TEMMUZ PERŞEMBE İSTANBUL HAVA DURUMU

Haftaya yüksek sıcaklıklarla başlayan İstanbul dördüncü gün yağmura teslim oldu. İstanbul, Adana, Antalya, Mersin, Kütahya, Uşak, Isparta, Denizli, Hatay başta olmak üzere 14 ile sarı kodlu uyarı verildi. Bugün öğle saatlerinden itibaren İstanbul’da etkili olacak kuvvetli sağanak yağışla birlikte sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi hususlarda tedbirli olunması gerek. 25 Temmuz İstanbul hava durumu yer yer çok bulutlu ve öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.