Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

Recep Tayyip Erdoğan

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Cumhurbaşkanı olarak 21 yıldır görevini icra eden , Sayın Recep Tayyip Erdoğan, dünya genelinde en uzun süre halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanı ünvanını koruyor.

70 yaşında halen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak onlarca seçimi tek başına kazanan ve AKP ( Adalet ve Kalkınma Partisi ) ‘ nin kurucusu olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugüne dek 4 ABD Başkanı eskitti.

George W Bush
Barack Obama
Donald Trump
Joe Biden

Dünyaya mal  olan 4 ABD Başkanının kıran kırana mücadelesi ve bu süreçte ki tüm süreçlerine tanık olan bir Cumhurbaşkanı.

Kimler geldi kimler geçti. Siyaset bir strateji oyunudur. Stratejinizi iyi oluşturur ve uygularsanız oyunun kazananı siz olursunuz.

Bildiğiniz üzere 5 Kasım’da ABD yeni Başbakanını seçecek. Bu nedenlede kıran kırana iki aday yarışacak. Bir tarafta Joe Biden’ın yardımcısı Kamala HARRİS diğer tarafta ise önceki dönem ABD Başkanı Donald Trump yarışacak.

Gelelim Türkiye’ye, Sayın Erdoğan geçen yıl ki genel seçimlerde vatandaşların güvenini tazeleyerek yeniden Cumhurbaşkanı seçilmişti. Fakat vatandaşlar bu sefer AKP ‘ ye değil, Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermişlerdi. Yerel seçimlerde ise halk ders niteliğinde tepkisini göstererek oylarını Türkiye genelinde birinci gelen partiye yani CHP ‘ ye kullandılar.

Şimdi gelelim 2024 Türkiye’sine. Gündemimiz sokak hayvanları, mülteciler, ekonomik kriz, asgari ücret, emekli maaşı, sınır güvenliği, kamuda tasarruf tedbirleri ve turizm sektörü.

Sayın Erdoğan’ın erken seçim yok söylemini düşündüğümüzde bir an önce ekonomik reformlar çıkararak, alım gücümüzü arttırması, vergilerin önünün kesilmesi, turizm, hayvancılık, tarımcılık, ve mülteci sorunlarına ivedi bir şekilde el atması gerekiyor.

İktidarın içerisinden gelen çok fazla söylemler var. Bunların en önemlisi bir sonraki seçimlerde AKP diye bir partinin kalmayacağı. Sayın Cumhurbaşkanımızın sonraki seçimlerde elinin güçlü olmadığı için, çok fazla kan kaybedeceği yönünde bir düşüncem var.

Bir an önce iktidarın silkelenip kendine gelmesi, ekonomik hamleler yapıp alım gücünü yükseltmesi, vergi ödemeyen, kıyak geçilen şirketlerden yüksek oranda vergi alınması, yol ,  köprüler ile hastanelerin sözleşmelerinin bir an önce TL bazında revize edilmesi gerekmektedir.
Döviz bazında yapılan her bir euro / usd , milli servete zarardır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ayrıca tekstil , otomotiv , beyaz eşya , inşaat , tarım ve hayvancılık alanlarında çok acil hemen bugün alarm çanları çalıyorken üretime destek vermeli, banka kredilerinin musluklarını açmalı, ve iş işten geçmeden önlem alması gerekmektedir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER