Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Elçin Sangu özel hayatını konuştu. Ekranlardan uzak kalmasının sebebini açıkladı

Son dönemde ekranlarda daha az görünmeye başlayan başarılı oyuncu Elçin Sangu, sessizliğini bozarak neden uzak kaldığını açıkladı.

Son dönemde ekranlarda daha

Özellikle ‘Kiralık Aşk’ dizisindeki unutulmaz Defne karakteriyle tanınan ve güzelliğiyle dikkat çeken Sangu, son zamanlarda projelerde yer almamasının nedenlerini paylaştı. Sangu, kariyerinde yaşadığı bu sessiz dönemin arkasında kişisel ve profesyonel nedenlerin bulunduğunu ve gelecekteki projeler için hazırlandığını belirtti.

PSİKOLOJİK OLARAK ZOR BİR DÖNEM

Elçin Sangu, son olarak Engin Altan Düzyatan ile başrolünü paylaştığı “Çöp Adam” dizisinde izleyici karşısına çıkmıştı. Dizi sonrası uzun bir süre kameralardan uzak kalan Sangu, yaşadığı psikolojik sorunlara dair açıklamalarda bulundu.39 yaşına giren güzel oyuncu, “Genel olarak özlemiştim sakinliği,” diyerek başladığı açıklamasında, “Bir süredir şiddetli anksiyete yaşıyordum. Bu, durduk yere gelen bir şey değil,” ifadelerini kullandı. Sangu, yaşadığı zorlukların nedenlerine dair daha fazla bilgi vererek, bu süreçte kendine zaman ayırarak iyileşmeye çalıştığını ve ekranlara dönmeden önce psikolojik olarak kendini yeniden toparlamak istediğini belirtti.

PSİKOLOJİK DESTEK ALDIĞINI AÇIKLADI

Elçin Sangu, yaşadığı zor dönemi nasıl aştığını da açıkladı. Şiddetli anksiyete ile mücadele eden Sangu, terapi seanslarına başladığını belirtti. Terapistinin yardımıyla, bazı zihinsel sorunların beklenmedik zamanlarda ortaya çıkabileceğini öğrendiğini söyledi. Sangu, bu süreçte kendini dinleyerek ve psikolojik destek alarak iyileşme yolunda ilerlediğini vurguladı. Bu deneyim, kendisi için önemli bir öğrenme süreci olmuş ve kişisel gelişiminde bir dönüm noktası sağlamış.

GELECEK PROJELER

Şimdilik herhangi bir projede yer almayan Elçin Sangu, geleceğe dair planlarını da paylaştı. İyileşme sürecinde önceliğinin sağlığı olduğunu belirten Sangu, ekranlara dönüş yapmaya hazır olduğunda hayranlarını şaşırtacak projelerle geri döneceğini ifade etti. Sangu, sağlıklı bir şekilde geri döneceği projelerde yaratıcı ve heyecan verici işlerle izleyicilerin karşısına çıkmayı planlıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor