Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Basketbolun ZİRVESİ!

Kocaeli basketbolunun marka spor kulüplerinden Zirve Spor Kulübü basın mensupları ile bir araya geldi. Kız basketbolundaki çalışmalarıyla ayakta alkışlanan kulüp planları, yakın, orta ve uzun vadedeki hedeflerini paylaştı.

Kocaeli basketbolunun marka spor

Bu yıl katıldığı yaş gruplarında tam 6 kategoride şampiyonluk elde eden, bu yaş gruplarının ikisinde Marmara şampiyonu olarak göğsümüzü kabartan, 16 yaş grubunda Türkiye finallerini son anda avuçlarının içinden kaçıran Zirve Spor Kulübü tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada ev sahipliği Başkan Mahir Dokuzlar yaparken, Başantrenör Bora Çınar, antrenörler Halim Bayram ve Ömer Seze ile bir birinden yetenekli basketbolcular toplantıda yer aldı.

 

 

ALT YAPIDA İŞLER YOLUNDA

Selamlama konuşmasını yapan Başkan Mahir Dokuzlar, 73 müsabık sporcu ile ve her hangi bir ücret amacı gütmeden yaptıkları çalışmaların meyvelerini topladıklarını, Kocaeli ve ülke basketboluna önce ahlaklı ardından yetenekli sporcular kazandırmayı amaçladıklarını belirtti. Başantrenör Bora Çınar, alt yapıda işlerin yolunda ilerlediğini üst yapı için de 2 yıl içinde atak yapabilecek durumda olduklarının altını çizdi. Antrenörlerden Halim Bayram ise her sporcusuna tek tek çok değer verdiklerini ve sporcuların kendilerine emanet olduğunu ifade etti.