Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bursa’da şaşırtan anlar! Düşen plakasını sırtına yapıştırdı

Bursa’da, trafik içinde seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, plakası düşünce ceza almamak için plakasını arkasında oturan kişinin sırt çantasına yapıştırdı. İlginç olay, amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bursa'da, trafik içinde seyir

Olay, yoğun trafikte meydana geldi. Motosiklet sürücüsü, bir anda plakası düşünce ne yapacağını şaşırdı. Plakasını kaybetmemek için sürücü, yanındaki yolcunun sırt çantasına plakayı dikkatlice yapıştırarak ilginç bir çözüm geliştirdi. Bu esnada, diğer sürücüler ve çevredeki vatandaşlar motosikletin plakasının çantaya yapıştırılma anını meraklı gözlerle izledi ve bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bu yaratıcı çözüm, birçok kişinin ilgisini çekti ve sosyal medyada hızla yayıldı. Plakasını bu şekilde taşıyan motosiklet sürücüsü, trafik polisinin dikkatini çekmemek ve ceza almamak için bu yöntemi tercih etti. Amatör kamerayla kaydedilen bu olay, motosiklet sürücüsünün trafik kurallarına uyma çabasını gösterirken, aynı zamanda yaratıcı düşünme yeteneğini de sergiledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu haberin fotoğrafı yok
Sıradaki Haber Kocaelispor’un Maçına Dair!