Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de başkanlık için 4 isim konuşuluyor

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğa Mert Doğan’ın ardından 3 ismin daha CHP il gençlik kolları için adı geçiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze

CHP’de ilçe gençlik kolları kongre takvimi giderek yaklaşırken 2-25 Ağustos tarihleri arasında tamamlanacak sürecin ardından il kongresi yapılacak. İl kongresi için de 4 isim öne çıkıyor.

KESİN TARİH VERİLMEDİ

CHP’de Gençlik Kolları için kongre süreci 2 Ağustos’ta Gölcük ve Karamürsel ile başlayacak. 25 Ağustos’ta Darıca ile son bulacak. İl Kongresi için kesin tarih verilmezken adaylar ve aday olması istenilen isimlerde belirginleşmeye başladı. İlk olarak Gebze Eski Gençlik Kolları Başkanı Doğa Mert Doğan’ın aday olacağı öğrenilmişti.

İSMİ KONUŞULANLAR…

Doğan’nın ardından mevcut İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hayri Zorer, İzmit eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sefa Aşkın ve Derince Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir’in aday olacağı konuşulanlar arasında. Hayri Zorer’in mevcut gençlik kolları yönetiminin adayı olduğu, Ali Demir’in ise yeniden Derince’ye aday olmayacağı öğrenildi.