Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İrem Derici’den konuşulacak bir açıklama daha! ‘Kendimden yaşça küçük erkeklerden hoşlanıyorum’

Çeşme’de sahne alan ünlü şarkıcı İrem Derici, performansının ardından özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Derici, genç erkeklerden hoşlandığını belirterek, kişisel tercihlerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu. Bu açıklaması, hem hayranlarını hem de medya dünyasını meraklandırdı.

Çeşme'de sahne alan ünlü

Çeşme’de sahne alan ünlü şarkıcı İrem Derici, hafta sonu büyük bir performans sergileyerek sevenlerini coşturdu. Bikini üstüyle sahneye çıkarak enerjik ve hareketli şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatan Derici, sahne performansı kadar özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekti.

‘GEÇENLERDE 2003’LÜ BİRİNE YÜRÜDÜM’

Konser sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Derici, 37 yaşında olduğunu ve daha önce bir evlilik geçirdiğini açıkladı. Genç erkeklerle ilgisi hakkında çarpıcı bir itirafta bulunan Derici, “Kendimden yaşça genç olan erkeklerden hoşlanıyorum. Niye bilmiyorum. Ama bazılarınız o kadar büyük gösteriyor ki geçenlerde 2003 doğumlu bir gence yürüyordum. 2003’te ben 16 yaşındaydım. Manyak mısınız ulan? Vazgeçtim gençlerden” şeklinde esprili bir dille konuştu.

‘BENDEN SELAM SÖYLEYİN BÜTÜN AŞKLARIMA’

İrem Derici, Sezen Aksu’nun ünlü şarkısı “Benden selam söyleyin bütün aşklarıma”nın sözlerine de atıfta bulunarak, aşk geçmişi hakkında, “Aşk geçmişim çok kabarık. Buradan eski aşklarıma selam söylemeye kalksam 3 hafta sürer” yorumunda bulundu. Bu açıklamalar, Derici’nin sahne performansının yanı sıra kişisel yaşamına dair samimi ve esprili tavrını da gözler önüne serdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor