Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Abart egzozlu araç trafikten men edildi, sürücü zevkinden vazgeçmedi

Aksaray’da yapılan polis uygulaması sırasında, abart egzozlu aracının yüksek sesli egzozu ile dikkat çeken genç sürücü, hem cezaya çarptırıldı hem de aracından oldu.

Aksaray'da yapılan polis uygulaması

Enes K. (32) isimli sürücü, 68 EN 355 plakalı abart egzozlu aracıyla Dere Mahallesi’nde yapılan yol kontrolünü fark etmeyince, polis noktasına girdiğinde egzozunun sesini artırarak dikkat çekti. Polis ekipleri, aracın yüksek ses çıkaran egzozuna karşı hem şaşkınlık yaşadı hem de olaya gülümseyerek yaklaştı.

ZEVKİNDEN VAZGEÇMEDİ

Polis kontrolü sırasında, Enes K.’nin ehliyet, ruhsat ve alkol kontrolü yapıldı. Evraklarında herhangi bir eksiklik bulunmayan sürücüye, çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle 6.439 TL para cezası kesildi ve abart egzozlu araç trafikten men edildi. Trafikten men edilen araç, olay yerine çağrılan çekici ile otoparka çektirildi. Fakat sürücü, aracının çekiciye yüklenmesi sırasında bile egzoz zevkinden vazgeçmedi. Çekiciye binen Enes K., aracı çekiciye çıkartırken egzozu bağırtmaya devam etti ve bu sırada zevkini sürdürdü. Egzozun yüksek sesi, olayın görgü tanıklarının ilgisini çekti ve polis ekipleri de bu durumu gülümseyerek izledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hatay’da depremzedelere gönderilen nevresim takımlarında
Sıradaki Haber Depremzedelere yurtdışından gelen ürünlerde şok iddia! Ürünlerin içinden çip çıktı