Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’ye Kent Lokantası mı açılacak? Bu hamle Gebze’de siyasi krize yol açabilir

Vatandaşların uygun fiyatlı yemeklere ulaşması amacıyla hayata geçirilen Kent Lokantaları projesi Gebze’de de hayata geçirilmeye hazırlanıyor.

Vatandaşların uygun fiyatlı yemeklere

Ülkede yaşanan ekonomik kriz sonrası vatandaşların uygun fiyatlı sağlıklı yemek yemesi amacıyla hayata geçirilen kent lokantaları ülkenin her yanında büyük öneme sahip oldu. İlk olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan proje CHP’li belediyeler tarafından hızla hayata geçiriliyor.

GAZETEMİZE ANLATTI

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan AK Partili Zinnur Büyükgöz tarafından yönetilen Gebze’ye Kent Lokantası kazandırmak için kolları sıvadı. Gazetemize konuşan Orhan, proje ile ilgili kapsamlı bir çalışma yaptıklarını dile getirdi. Gökhan Orhan, “Kent Lokantası için komisyon kurduk” dedi.

“RAPOR SUNACAĞIZ”

Kent Lokantası için fizibilite çalışması yaptıklarını söyleyen Gökhan Orhan, “Gerekli çalışmalar sonlandırıldıktan sonra ilimizdeki CHP’li belediyelere ve genel merkezimize rapor sunacağız. Kent Lokantası Gebzeliler için oldukça önemli. Yer tespiti için komisyon kurduk. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor.

“DÜKKAN BULMAK ZOR”

Hem Gebze esnafımızı yormadan hem de gerçekten dar gerirli vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelere yakın bir lokanta açmak istiyoruz. Gebze’de 40 mahalle var en küçük mahalle 20 bin nüfuslu. Uygun fiyatlı dükkan bulmak zor. Dükkan kira fiyatları belli.

“UZUN SÜRELİ BİR YER OLSUN İSTİYORUZ”

Kapsamlı bir çalışma gerekiyor. Uzun süreli vatandaşımızın faydalanabileceği bir yer yapmak istiyoruz. Şu anda görüşme halinde olduğumuz yerler var. Amacımız Gebzelilere uygun fiyatlı sağlıklı, lezzetli yemekler yedirmek” dedi.