Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Söylentileri kaldıramadı! Ölü bulundu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Bayram Ali Koç, evine gelen misafirlerin iddiaları üzerine ortadan kayboldu.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan

‘BENİ BULMAK İSTERSENİZ DENİZİN DİBİNE BAKIN’

Üç kız çocuğu babası Koç, misafirlerin kendisi hakkında kötü konuştuğunu duyduktan sonra evini terk etti. Kızları, babalarının uzun süre eve dönmemesi üzerine endişelenerek arama başlattı. Koç, kızlarına cep telefonundan “Beni bulmak isterseniz denizin dibine bakın” şeklinde bir ses kaydı gönderdi. Ancak dört gündür kayıplara karışan Koç’tan haber alınamadı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Bugün akşam saatlerinde, Kuşadası Adakule yakınlarında dalış yapan bir amatör dalgıç, deniz dibinde boynunda taş bağlı bir erkek cesedi buldu. Dalgıçın durumu yetkililere bildirmesiyle birlikte, Sahil Güvenlik ekipleri bölgede arama yaptı ve cesedi çıkardı. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin Bayram Ali Koç’a ait olduğu belirlendi. Ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Koç’un ölümü ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. İlk bulgular, Koç’un kendisini denize atarak yaşamına son verdiğini ve bu kararı, evine gelen misafirlerin söyledikleri üzerine aldığı ihtimalini ortaya koyuyor.