Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başakşehir’de ev soygunu: Hırsızlar evi talan etti, köpekleri ise onlara gülümsedi

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde meydana gelen soygunda, genç kızlar bir evi soyarak içindeki değerli eşyaları çaldı. Evine dönen ev sahibi, evin talan edildiğini görünce hemen polise başvurdu. Yapılan araştırmalar sonucunda 4 şüpheli yakalanarak mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. Olay anında köpeğin gülümsemesi güvenlik kameralarına yansıdı. Çalınan eşyalar ise sahiplerine geri teslim edildi.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde meydana

Olay, 26 Temmuz’da Başakşehir Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde yaşandı. F.A.’ya ait evde genç kızlar, evdeki değerli eşyaları alıp kaçtı. F.A., evine döndüğünde soyulduğunu fark ederek polis ekiplerine başvurdu. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

SUÇ KAYITLARI ŞAŞIRTICI

Kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından, şüpheliler tek tek tespit edildi. Daha önce 113 suç kaydı bulunan Şeyma U. (22) ve 39 suç kaydı bulunan Ayşe Ç. (25) gözaltına alındı. Ayrıca, henüz 12 yaşında olmasına rağmen 26 suç kaydı ve 6 aranması bulunan G.Ç. ile 14 yaşında 11 suç kaydı ve 1 aranması bulunan S.Ç. de yakalandı.

ÇALINTI EŞYALAR SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda, 1 adet Rolex marka saat, 3 bin 325 lira, 100 Euro, 5 altın renkli bileklik, 1 adet Emporio Armani saat, 1 Ixperia marka telefon, 1 güneş gözlüğü, 1 telefon kartı, 3 kolye ve 1 kolye ucu bulundu. Çalınan eşyalar, gerçek sahiplerine teslim edildi.

8 AYRI HIRSIZLIK OLAYININ FAİLLERİ OLDUKLARI BELİRLENDİ

Yapılan detaylı incelemeler sonucu, şüphelilerin Başakşehir’de 2, Büyükçekmece’de 3, Bakırköy’de 2, Bağcılar’da ise 1 olmak üzere toplamda 8 ayrı evden hırsızlık yaptıkları belirlendi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Galatasaray derbisini 3-1 mağlup bitiren
Sıradaki Haber Fenerbahçe Union Saint-Gilloise Maçı Ne Zaman? FB Union Saint Gilloise Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz Mi?