Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’ndan sokak hayvanlarıyla ilgili açıklama: Bu can dostlarını belediyede görevlendireceğim

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sokak hayvanlarının korunması konusundaki kararlılığını vurguladı. Hayvanları Koruma Kanununda yapılan değişikliklerin ardından, Beşikçioğlu, Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda hayvanseverlere hitap etti.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal

Başkan Beşikçioğlu, sokak hayvanlarının öldürülmesine izin vermeyeceklerini ve bu can dostlarının belediyede görevlendirileceğini duyurdu. Belediyenin birçok binasının güvenliğini sağlamak için köpekleri “belediye görevlisi” olarak kullanmayı planladığını belirtti.

VATANDAŞLAR TARAFINDAN GETİRİLECEK

Toplantıda, Etimesgut’un barınaklarının artık bir rehabilitasyon ve eğitim merkezi olarak hizmet vereceğini ifade eden Beşikçioğlu, köpeklerin toplama değil, vatandaşlar tarafından getirileceğini söyledi. Bu yaklaşım, sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda rehabilite edilmesini ve toplumla entegrasyonunu destekleyecek.

ÇÖZÜMLER ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Beşikçioğlu, önceden görevde bulunan Veteriner İşleri Müdürü’nün hesaplarının incelendiğini ve müdürün görevden alındığını belirtti. Belediye olarak önceki dönemde yapılan harcamaların şeffaf bir şekilde incelendiğini, özellikle ruhsatsız bir hastaneye yapılan ödemelerin sorgulandığını açıkladı. “Bu iktidarın aldığı kararları nihayete erdirmesini beklemek zorundaydık. Alınan kararlar doğrultusunda somut çözümler üretmek için çaba gösteriyoruz,” diyen Beşikçioğlu, hayvanlara yönelik iddiaların gerçek dışı olduğunu vurguladı.