Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Twitter’ın Mac uygulaması App Store’dan kaldırıldı! Bu sitede yer alan içerikler LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz ve değiştirilemez

Twitter’ın Mac uygulaması App Store’dan kaldırıldı. Bu uygulama Elon Musk sonrasında yapılan X dönüşümüyle güncellenmemişti. Twitter’ın Mac/macOS uygulaması artık App Store’da yer almıyor. X’e Mac bilgisayarlarında eski Twitter uygulaması üzerinden erişim sağlayan kullanıcıların karşısına ise bugün itibarıyla bir uyarı çıkarılmaya başlandı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Uyarı “Bu uygulamanın güncellemesi gerekiyor” başlığı ve “X’i kullanmaya devam etmek için uygulamayı güncellemen gerekiyor. Böylece sana mümkün olan en iyi deneyimi sunabiliriz” şeklinde açıklamasını taşıyan uyarı, “Şimdi güncelle” menüsü üzerinden kullanıcıları doğrudan X’in iPad uygulamasına götürüyor. Aktarıldığı kadarıyla yapılan yeni güncelleme sonrasında X’in iPad uygulaması artık Mac bilgisayarlarda sorunsuz olarak çalışır hale getirildi. Yeni atılan paylaşımları otomatik olarak gösterdiği için sevilen Twitter’ın macOS uygulaması artık tarihe karıştı. X’in yeni bir macOS uygulaması çıkarıp çıkarmayacağı henüz bilinmiyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz ve değiştirilemez.

GROK

X, bundan önce Grok’u eğitmek için attığı yeni bir adımla çok ses getirmişti. X, Grok adı verilen yapay zekanın kullanıcıların gönderileri üzerinden eğitilmesine olanak tanıyan bir ayarı otomatik olarak etkinleştirdi. Artık varsayılan olarak açık gelecek kapatmak ise kullanıcıya  kalmış. Bunun için buradaki menüye girilmesi ve sayfada çıkan, “Gönderilerinin yanı sıra Grok ile etkileşimlerinin, girişlerinin ve sonuçlarının eğitim ve ince ayar için kullanılmasına izin ver” seçeneğinin kapatılması gerekiyor. Bu ayar için bir açıklama yapan X kendisi şunları aktardı: “Deneyimini sürekli iyileştirmek için eğitim ve ince ayar amacıyla kullanmak üzere X gönderilerin ve kullanıcı etkileşimlerinin yanı sıra Grok’taki giriş ve sonuçlarından yararlanabiliriz. Bu durum etkileşimlerinin, girişlerinin ve sonuçlarının da bu amaçlarla hizmet sağlayıcımız X ile paylaşılabileceği anlamına gelir.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eski milli basketbolcu Bosna Hersek'te
Sıradaki Haber 12 Dev Adam’dan biriydi! Bir döneme damga vuran basketbolcu evinde ölü bulundu