Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Veysel Tipioğlu: Bu ülkenin Erdoğan’a ekmek, su gibi ihtiyacı var

AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, “Bu ülkenin Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye ekmek su gibi ihtiyacı var” dedi.


AK Parti Karamürsel İlçe

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Karamürsel ilçesinde yapıldı. AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı 108. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Altınkemer Konferans Salonunda yapıldı. Eski Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım toplantıyı en arka sıralarda takip etti.

“EKSİKLERİMİZİ DEĞERLENDİRİYORUZ”

Toplantıda AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu partililere seslendi. Tipioğlu konuşmasında, “22 Yıllık bir partiyiz. Yılda ortalama 5 danışma toplantısı yapıyoruz. İstişare kültürünün ete kemiğe bürünmüş hali. AK Parti kurulduğu günden itibaren bu aziz milletin refahı için söyleyecek sözü olan herkesi dinliyor ve dinlemeye devam edecek. AK Parti halkın içinden çıkan bir siyasi partidir. Daha iyi nasıl hizmet ederiz onun gayreti içindeyiz. 31 Martta seçimlerden çıkardığımız bir netice var. Kimse karamsarlık pompalamaya kalkışması. Nerede hata yaptık, eksiğimiz nerede bunu değerlendiriyoruz. Hataları yapmadan önümüze bakıyoruz. AK Partinin geleneğinde bu vardır. Aziz milletimiz için AK parti vardır.

MAVİ VATAN TEPKİSİ

Türkiye gerginliğin ve itibarsızlığın olduğu bir noktada rehine takas operasyonu yönetti. Bu 7 devletin sizin adaletinize güvendiğinin göstergesidir. Türkiye güvenin adası olmaya devam edecek. Bunun da mimarı Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyondur. Mavi vatan Türkiye’nin savunmasıdır. Mavi vatan masaldır diyen bu ülkenin düşmanlarının söylemidir. Bunu söyleyen bu ülkede yıllarca büyükelçilik yapmış ve Türkiye’yi temsil değil teslim etmiş birinin söylemidir. Mavi vatan olmasaydı hak ve menfaatlerimiz müdahale gelmiştir. Mavi Vatan bizim için bu milletin kendisidir” dedi.
Bir seçim yaşadık. Yerel seçimlerde istediğimiz neticeyi alamadık. Sebebi şu ya da bu. AK Parti Teşkilatları Türkiye’nin en iyi teşkilatlarıdır. Bize düşen ekip ruhuna güç vermek. Kırılganlıkları bir kenara bırakacağız. Bize soğuk duran herkese gideceğiz. Herkese dokunacağız. Bu ülkenin Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye ekmek su gibi ihtiyacı var” dedi.