Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Akbulut: Çocuklarımızı kurtarın

Sesimi Duyan Yok Mu Derneği Başkanı Hüseyin Akbulut, İzmit Akçakoca Mahallesi’nde yaşanan ve bir gencin uyuşturucu etkisiyle içine düştüğü durum hakkında gazetemize bir açıklama yaptı.

Sesimi Duyan Yok Mu

Sesimi Duyan Yok Mu Derneği Başkanı Hüseyin Akbulut, İzmit Akçakoca Mahallesi’nde yaşanan ve bir gencin uyuşturucu etkisiyle içine düştüğü durum hakkında gazetemize açıklama yaptı. Akbulut, yaşanan olayla alakalı aileleri uyarak “birilerini sırf para kazanacak diye çocuklarımız bilerek zehirleniyor” dedi.

“KATLİAMLARA SEBEP OLUYOR”

Akbulut, yetkilileri önlem almaya çağırarak “idareciler ellerini taşın altına koymalıdır” dedi. Akbulut’un gazetemize yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde;

“Met ve a-m çocuklarımızı öldürüyor. Uyuşturucuda büyük tehlike son yıllarda uyuşturucuda sentetik satışı ve kullanımı tahminlerimizin çok üzerinde artmıştır met denilen uyuşturucu kullanan bağımlılar tarafından halüsinasyonlar görmeye ve bu halüsinasyonlar sonunda aile içinde katliamlara sebep olmaktadır. Met kullanan bağımlılar halüsinasyonlar sonucunda herkesi kendisini öldürecek zannediyor ailesini annesinin ve çocuklarını ahlaksızlıkla suçluyor tabii bunları met içimi sonucu kafasında canlanıyor ve karısını çocuklarını öldürüyor aynı zamanda beyinde büyük hasarlar oluşturan. Bu uyuşturucu bağımlıları intihar etmeye zorluyor.

“ELLERİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUNLAR”

Yıllarca uyuşturucu ile mücadele ettim.  artık uyuşturucu ile mücadelede. İçişleri Bakanlığı, valiler ve kaymakamlar ellerini taşın altına koymalıdırlar 02.08.2024 saat 21:40 ta A-m içen bir grup genç, Akçakoca Mahallesi’nde kan kustu nefes alamadı yerlerde süründüler. Çocuklarımızı kurtarın. Anne ve Babalar çok dikkat etsin tek bir nefes dahi çocuklarını öldürebilir Kırmızı alarm herkesi uyarıyorum. Türkiye’de genç nüfus azalıyor elimizde kalan son genç nüfusumuzu da birileri sırf para kazanmak  bilerek zehirliyor. Devlet keneviri kendi satmalıdır böylelikle ortalıkta uyuşturucu satıcısı da kalmaz. Akçakoca Mahallesi’nde A-m içen bir grup küçücük çocukları kurtarmak için karpuz ve yoğurt yedirdik. Allah hiç kimseyi evladını bu halde görmeyi nasip etmesin.”