Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç CHP’liler başkanını seçiyor

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları yeni başkanını seçiyor. Çift listeli gerçekleşen seçimlerin sonucunda CHP İzmit İlçe örgütünün yeni başkanı belli olacak.

CHP İzmit İlçe Gençlik

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı olağan kongresi bugün öğle saatlerinde yapıldı. Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Lokalinde yapılan kongrede mevcut başkan Burak Akbulut yeniden aday olmadı. Çift listeli yapılan kongrede Oğuzhan Baştürk ve Çağdaş Eralp Demirdir yarıştı. 691 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongreye İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Caner Arduç, Gençlik Kolları İl Başkanı Zeki Karakadılar ve partili gençler katıldı.

“TOPLUMUN HER KESİMİNİN SESİ OLACAĞIZ”

Kongrenin divan başkanlığını Gençlik Kolları eski Başkanı Devrim Bal gerçekleştirdi. Kongrenin açılış konuşmasını görevi devreden ilçe gençlik kolları başkanı Burak Akbulut gerçekleştirdi. Akbulut konuşmasında, “Partimizin geleceğini şekillendirecek önemli bir kongrede bir araya geldik. CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmek benim için onur ve gururdur. Gençler olarak değerlerimizi yaşatmak ve daha ileri taşımak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Toplumun her kesiminden insanımızın sesi olmaya devam edeceğiz. İki değerli genç arkadaşımız aday. Onların enerjisi partimizi daha ileri noktaya taşıyacaktır. Daha aydınlık bir Türkiye için inancımız tamdır” dedi.

“GELECEĞİN BELEDİYE BAŞKANLARI BU SALONDA”

Divan Başkanı Devrim Bal ise yaptığı konuşmada, “Gençlik kolları kongreleri hem parti, hem kent, hem ülke için çok önemli. Gençlik Kollarından gelen bir kardeşiniz olarak bugün belediye idari yönetiminde yer alıyorum. Bu salonda geleceğin meclis üyeler, il başkanları, belediye başkanları ve genel başkanları çıkacak. Bizim en önemli bir sorunumuz var. En önemli amacımız demokrasi mesajı vermek ve iktidara omuz omuza yürümek. Geçen seçimlerde yerelde iktidar olduk bundan sonraki seçimlerde genelde iktidarı biz taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

“YAŞLANDIK GÖREVİ DEVREDECEĞİZ”

Kongrede İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar partililere seslendi. Karakadılar konuşmasında, “Merkez ilçemizde CHP’ye hizmet etmiş gençleri görmek gayet güzel. Partiyi iktidara taşıyacak ekip burada. Bu kentte bir başarı doğdu. Kocaeli’de 3 belediyemiz var. Bir sonraki seçimlerde arttırıp Büyükşehir Belediyesini alacağız. Bizler görevimizin sonuna geldik. 4 buçuk yıldır bu işi yapıyoruz. Yaşlandık gençlere devredeceğiz bu görevi. Benim hakkım helal olsun. CHP iktidarına giden yola bir adım daha yaklaşıyoruz. CHP iktidarında buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

“YENİ ARKADAŞLARA DEVREDECEĞİZ”

Türkiye’de 81 ilde 973 ilçede gençlik kolları kongrelerini yapmaya özen göstiyoruz. Özgür Özel ile başlayan değişim süreci gençlik kollarında da devam ediyor. Daha genç ve yeni kadrolarla partimizi iktidara taşıyacağız. Bizler gençlik kolları olarak yönetimlerde olan gençlerin her zaman yanında olacağız. Teşekkür etmeyi de bir erdem olarak görüyorum. Bu partide İzmit İlçe Gençlik Kollarında görev aldım. Siz değerli kardeşlerimin desteği ile Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Kasım ya da Aralık ayında yapacağımız kurultayda bu görevi yeni arkadaşlara devredeceğiz. Kaybedeninin olmadığı kongreler diliyorum” ifadelerini kullandı.

“İKTİDARIN KAHRAMANI OLACAKSINIZ”

İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ise, “Bu okul o kadar kıymetliki sizin oturduğunuz koltuklarda 20 yıl önce ben de oturuyordum. Belli süreçlerden geçtim. O kadar kıymetli ki bu koltuk Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yapan koltuklardasınız. Bu koltuk o kadar kıymetli ki Türkiye Cumhuriyetinin geleceğine hizmet eden gençlerin yetiştiği koltuktur. 2 genç kardeşim bugün bir iddia ortaya koydu. Gençlik Kollarının çalışkanlığını göstermek için bir iddia ortaya koydular. Kaybedenin olmadığı bir kongre yaşayacağız. İki kardeşimiz de gençlik kollarımıza hizmet etmiş kardeşlerimiz. İkisine de başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın CHP’nin yerelde iki dönemdir devam ettirdiği iktidarın genel seçimlerde de kahramanı olacaksınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.