Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O kadar çok büyüdünüz ki!

Belediye Derincespor’da elde edilen tarihi şampiyonluğun ardından duygular birbirine girdi. Takımda çok fazla emeği olan eski başkan Ahmet Güntepe, yönetim kurulu üyeleri, Sportif Direktör Mustafa Polat, Sportif ve İdari Menajer Osman Cömert, Teknik Sorumlu Hamza Mutlu ve arkadaşları, kulüp emekçileri, bir avuç taraftar gözyaşlarına hakim olamadı.

Belediye Derincespor’da elde edilen

Kulübe dokunan Faruk Bayraktar ve Erdinç Şehit, kriz anlarında virajların dönülmesini sağladı. Bir cümleye nereden başlayacağımızı bilemeyiz ya… İşte böyle bir an yaşanıyor. Temsilcimiz maçtan sonra düzenlenen kupa töreninde, bütün bir sezon boyunca verdikleri emeğin karşılığı olan kupayı havaya kaldırdı. Takımın başına geldiği ilk günden beri, hem oyun anlayışı hem de taktik zekası ile fark yaratan Hamza Mutlu’nun ve öğrencileri, şehrimize bir şampiyonluk kupası daha getirerek gurur yaşattı.

CEVAP BÖYLE VERİLİR

Böyle mücadele örneği hiçbir yerde olmadı, olmayacak da… Aslında o gözyaşlarının arkasında sadece şampiyonluk yoktu. Aylar boyunca çekilen çileler vardı, yok sayılmışlığın isyanı, duyarsızlığın duruşu vardı. Türk futbol tarihine geçen bu yürekler, gerek belediye başkanı, gerek yardımcı, gerek onlardan korktuğu için kulübe yaklaşamayanlar karşısında O KADAR BÜYÜDÜLER Kİ!!! VE CEVAP BÖYLE VERİLİR! dediler… Şimdi herkes rahat bir ölebilir!