Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Burcu Kasımoğlu

Aslan burcunda yeni ay!

Herkese merhaba sevgili Nokta Gazetesi okurları;
4 Ağustos Pazar günü aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşti.
Bu arada Merkür Retro’ya hazırlanıyor.
Bu yeni ayla birlikte biraz daha göz önünde olan kişileri konuşacağız; siyasetçiler, kral, kraliçe gibi dünya çapında anlamda da ülke yöneticilerinin çok konuşulacağı bir zaman dilimini işaret ediyor olabilir bizlere.
An haritasında ise akrep burcu yükseliyor.
Akrep burcu su grubunda ve ateş grubunda bir yeni ay!   Doğal afetlerle ilgili konuşabileceğimiz bir zaman dilimi işaret ediyor olabilir. Yangınlar, patlamalar, toprak hareketliliği özellikle deniz kenarlarında oluşabilecek doğal afetleri işaret edebilir.
Su ve sulardan gelebilecek tehlikeler için bizi uyarıyor yeni ay bizi; Seller, ani hava değişimleri, boğulma vakalarında artışlar olabilir.
An haritasının yükselen yöneticisi mars ise ikizler burcunda ve yavaş yavaş Jüpiter ile kavuşma doğru gidiyor.
Burada bize finansal değişimleri işaret eden bir görünüm belki birazcık finansal anlamda zorlanmalar ile ilgili durumlar tetiklenebilir
Yeni aile birlikte gözünün önünde olan kişiler dedik devlet başkanlarıyla ilgili çok sık haberler duyabileceğimiz bir zaman dilimi olabileceği gibi kadın devlet başkanları ya da adayları da bu dönem çok konuşulabilir.
Ve Mars’ın Jüpiter ile yavaş yavaş kavuşumu bize birazcık da askeri anlamdaki güç göstergelerini askeri anlamdaki hareketliliklerin büyümesini anlatıyor olabilir o yüzden bu anlamda haberlerde gündemimizde yoğunlaşabilir maalesef.
Ve finansal anlamda da kredi vergi sigorta gibi konularla ilgili ilgili yeni kararlar duyabiliriz belki ilk etapta bu kararlar bizi birazcık zorlayabilir.
Ve bu görünüm aynı zamanda sınır dışı, sınır ötesi konularla ilgili gelişmeleri de gündemimize getirebilir sınır ötesi hareketlilikler söz konusu olabilirken ülkemizdeki sığınmacılar mülteciler ile ilgili gündem maddelerini de hareketlendire bilir nitelikte.
Ve büyük şirketler ile ilgili konular tetiklenebilir iflas haberleri kayyum atamaları ya da borsa veya halka arz gibi durumlar söz konusu olabilir.

VE Burçlara etkileri;

KOÇ: Bu yeni ay ile hobileriniz ile alakalı gündemler olabilir. Keyif aldığınız alanlarla ilgili ve anlat ile ilgili gelişmeler olabilir. Ve bu yeni ay size yeni tanışma ile ilgili süreçleri getirebilir.

BOĞA: Bu yeni ay ile birlikte ev yuva aile temalarınız gündemde olabilir. Ailenizle ilgili güzel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz; belki taşınma süreçleri ev içi ile ilgili dekorasyonlar, tadilatlar olabileceği gibi aileniz ile küçük seyahatler planlayabilirsiniz.

İKİZLER: Bu yeni ay ile birlikte bazı imza süreçleri gündeminize gelebilir, bu eğitimle alakalı olabileceği gibi bazı resmi kurumlar ile ilgili gelişmeler ve bunlar ile ilgili imza süreçleri ya da bu konular ile ilgili görüşmeler söz konusu olabilir.

YENGEÇ: Yeni ay ile finansal konularda hareketlilikler söz konusu olabilir alacak verecek konuları zam ya da terfi konuları gündemde olabilir. Harcamalarınız bu süreç içerisinde artabilir

ASLAN: Yeni ay sizin burcunuz da gerçekleşiyor bu sebeple kendinizle ilgili başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz bu her konuda olabilir; işiniz belki arkadaşlıklarınızdan bazıları ile ilgili kararlar da almak isteyebilirsiniz.

BAŞAK: Bu yeni ay aslında sizin görünmez tarafınızda gerçekleşiyor yani 12.ev dediğimiz evinizde gerçekleşecek bu sebeple belki hayatınızda yavaş yavaş hissedebileceğiniz olgular bu dönem tetiklenebilir.

TERAZİ: Bu yeni ay sizin kalabalıklar evinizde gerçekleşiyor.
Bu yeni ile birlikte organizasyonlar kalabalıklarla ilgili gündem maddelerinizde yeni gelişmeler söz konusu olabilir belki bazılarınızın arkadaşlık çevreleri değişebilir.

AKREP: Bu yeni aile birlikte kariyer evinizde hareketlenmeler söz konusu olabilir. Biraz daha görünür olduğunuzu hissedebilirsiniz toplum önündeki statünüzle alakalı gelişmeler olabilir.

YAY: Bu yeni ay sizin seyahatler evinizde gerçekleşiyor yani seyahate çıkmayı zaten sevmediğinizi düşünmek bir yay burcu olarak neredeyse imkânsız ya da çok nadir rastlanan bir durum olsa gerekJ Yeni seyahat planları, yeni rotalar oluşturabileceğiniz bir yeni ay.

OĞLAK: bu yeni ay ile birlikte finansal konularda bir hareketlenmeler söz konusu olabilir.
Kredi, vergi, miras, Sigortalarla ilgili bazı durumlar varsa bu konular tekrar gün yüzüne gelebilir. Bunlarla ilgili sonuçlanma olabilir ya da siz bu konularla ilgili bazı başvuru süreçlerinde olabilirsiniz.

KOVA: Tam da sizin karşı aksınızda meydana geliyor bu yeni ay;
İkili ilişkiler, ortaklıklar dediğimiz alanda gerçekleşiyor. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız belki ortaklıklı bir durum söz konusu olabilir ya da ortağınızla ilgili bazı gelişmeler söz konusu olabilir. İlişkiniz varsa bu ilişkinizle bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

BALIK: Bu yeni ay ile birlikte birazcık aslında günlük hayata dair ya da alışkanlıklarınıza dair farkındalıkları tetikler nitelikte.
Şimdiye kadar hayatınızda, günlük rutinleriniz de, alışkanlıklarınız da değiştirmek istediğiniz bazı şeylerle ilgili adım atmak isteyebilirsiniz.

NOT: Bu yazdıklarım birer astrolojik sembol yorumu ve olasılık tahminidir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER