Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnönü Caddesi esnafı kararlı! Hürriyet sorunlarını dinledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İKM Başkanı Murat Öztürk ve İnönü Caddesi esnafının konuğu oldu. Öztürk, “İnönü Caddesi esnafının hep yanındayız. Esnaf istedi. Buradaki esnafımıza kulak verin. Yazıktır günahtır bu esnafa.” dedi


İzmit Belediye Başkanı Fatma

İKM Başkanı Murat Öztürk ve İnönü Caddesi esnafı İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ağırladı. İnönü Caddesi esnafının mağduriyetini dile getiren Öztürk şu ifadeleri kullandı, “İnönü Caddesi esnafının hep yanındayız. Esnaf istedi. Buradaki esnafımıza kulak verin. Yazıktır günahtır bu esnafa. Hani Büyükşehir meclisinde proje hazırdı. Elimizde hazır esnafa göstereceğiz dediniz. Aradan iki ay geçti. Esnafımızı kandırmayalım. Sesine kulak verelim. Eğer esnafımızın yanındaysanız buyrun hodri meydan. Esnaf İnönü Caddesi için sokaklarda.

“ESNAF EVİNE EKMEK GÖTÜREMİYOR”

“Esnaf evine ekmek götüremiyor. Bir de bu işlerle uğraşıyor. Size defalarca söyledik. Yolun çift yön olması için, buraya hareket gelmesi için, daha ne yapmamız gerek. Esnaf için el ele. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet esnafın yanında. Başkan yardımcıları burada. Daire müdürleri burada. Amirler burada. Siz neredesiniz? Allah aşkına çıkın bir esnafı dolaşın dinleyin. 20 yıldır İnönü Caddesi’ne lamba dışında bir çivi bile çakılmadı. Esnafı kaç kere dinlediniz? Davamızın arkasındayız. Ve durmaya devam edeceğiz. Biz varsak siz varsınız.”