Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan Ercan: “Sunumun Mengüç tarafından yapılması çelişki”

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan Kandıra’da yapılması planlanan çöp tesisinin yerine tepki gösterdi. Büyükşehir’de önemli projelerin Tahir Büyükakın tarafından açıklandığını hatırlatan Ercan, dünkü tesisin Genel Sekreter Yardımcısı tarafından açıklanmasının çelişki olduğunu ifade etti.

CHP İzmit İlçe Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, bugün partisinin İzmit İlçe Başkanlığında yaptığı basın toplantısında ülke ve kent gündemini değerlendirdi. İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’a tepki gösteren Ercan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’de yaptığı çalışmaları da değerlendirdi.

“BİLİMSELLİĞE ÖNEM VERİLMELİ”

Kandıra’da yapılması planlanan çöp tesisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gökhan Ercan, “Alikahya’da yaşananları biliyorsunuz. Bu acıyı başka alanda insanlara çektirmeye gerek yok. Bilimselliğe önem verilmeli. Akademik odaların içindeki mühendisler, hocalarımız çok kıymetli insanlar. Bizler bu vatanın evlatlarıyız. Neyin ne olduğuna, kimden olduğuna bakmaksızın bu odaların kararlarını değerlendirmek gerekiyor.

“ÖNEMLİ KONULARI TAHİR BEY DUYURUYORDU”

Doğru kararları hep birlikte almalıyız .Büyük konuları Tahir Bey açılıyor ama dün sunumu genel sekreter yardımcısı açıklıyor. Bu bile bir çelişki. Tahir Bey, Gökmen Bey’in uzman olduğunu söyleyebilir. Uzmana yaptırdıysan diğer taraftan Akademik Odalar Birliğini de dinleyeceğiz. ÇED toplantısına katılacağız. Kafamızda olan bütün soru işaretlerini orada da soracağız” dedi.