Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte 2024-2025 model Derincespor!

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Derincespor sahaya indir. Başkanı Şahin Çavuşoğlu, teknik kadro ve futbolcularda hedef mutlak şampiyonluk.

Süper Amatör Lig’de mücadele

SAHAYA İNDİLER

Derince Stadı’nda çalışmalarına başlayan Derincespor’u takımın eski futbolcularından Tolga Altınkaya çalıştıracak. Yardımcı antrenör Nuri Aksoy, kaleci antrenörü Bilal Alan ve Atletik Performans Antrenörü ise Emre Örnek olacak. Kadrosuna Bahçecikspor’dan orta saha oyuncusu Emre Önen, ligin en dikkat çeken santrforları Mert Erçakır ve Nihat Sonsöz, orta saha oyuncusu Haydar Şen, sol stoper ve sol bekte oynayan Ozan Albayrak, sol bek Enes, stoper Erman Gelen, kaleci Nebi, Sırrıpaşa’dan bilinen sağ bek sağ stoper Emir, Yeniyalı Barbaros’tan Muhammed Sözlü, Sırrıpaşa’dan santrfor Akif, Hisareyn’den Emrullah, Derince Birlik’ten Emin, Çorum’dan da Sabri Okumuş gibi özel isimleri dahil eden Derincespor savunma ortasına ve kanatlara takviye yapacak.

BU KEZ OLACAK

İç transferde Oğuzhan Öz, Çağatay Çavuşoğlu, Furkan Sefa Aydın, Alperen, Melih Kadı ve Metehan Güçlü ile yola devam edecek olan Derincespor şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor. Başkan Çavuşoğlu “Öncelikle Nevzat Bayram kardeşimi kutlar çıktığı yolda başarılar dilerim. Bizler de elimizden geldiğince kendisine destek olacağız. Derincespor’daki hedefimizden de asla bir sapma asla yok. Aynı kararlılıkla sezona başlayacağız. Sezon sonunda istediğimiz şampiyonluğa umarım ulaşırız. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi