Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

8 bankanın katıldığı promosyon ihalesi rekorla sonuçlandı

Kandıra Belediyesi ile belediye şirketleri bünyesinde çalışan 245 personel için yeni promosyon ihalesi düzenlenmesi sonucunda yeni promosyon tutarı belli oldu.

Kandıra Belediyesi ile belediye

5 Ağustos Pazartesi günü Kandıra Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen ihaleye devlet ve özel sektöre ait bankalar olmak üzere 8 banka katıldı.

35 BİN

245 işçi personelin 36 aylık maaş hesaplarını kendi bankalarında açmak için ihaleye katılan bankalar çeşitli teklifler sundu. 34 bin liralık teklifte bulunan banka ihaleyi kazanırken, son bir görüşme ile teklif 35 bin TL’ye yükseldi.

HESAPLARA YATACAK

Kandıra Belediyesi ile banka arasında sözleşmenin imzalanmasından sonra işlemlere başlandı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Kandıra Belediyesinde görev yapan 245 işçinin, önümüzdeki günlerde 35 bin liralık banka promosyonları hesaplarına yatacağı ifade ediliyor. Alacakları promosyon ücretinin bütçelerine katkı sağlayacağını ifade eden işçiler, imzalanan sözleşmeyi memnuniyetle karşıladı.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Başiskele Belediyesi daha 2 ay önce 600 işçi için 25 milyarı zor aldı helal olsun Kandıralı sendikacılara 10 milyar fazla kazandırmışlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

'Şehit kokusu' sattığını öne sürerek
Sıradaki Haber Bakan Yardımcısı açıkladı: ‘Şehit kokusu’ satan din tüccarına ceza!