Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Piknik faciasında ölü sayısı yükseliyor! 5 ölü

Muş’ta meydana gelen piknik faciası, trajik bir şekilde beş kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

Muş'ta meydana gelen piknik

Olay, Bostankent köyünde yaşayan Karakaya ailesinin Alpaslan-1 Baraj Gölü’nde gerçekleştirdiği piknik sırasında meydana geldi. Aile üyelerinden 13 yaşındaki Rabia Karakaya, baraj gölünde boğulma tehlikesi yaşadı. Rabia’yı kurtarmaya çalışan Yasin (18), Edanur (20), Fatma Karakaya (22) ve Eylül Tekin (15) de suya girdi ancak kısa süre içinde kayboldu.

HAMİLE OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Olayın ardından bölgeye sevk edilen AFAD, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri, arama kurtarma çalışmalarına başladı. İlk olarak Rabia, Yasin ve Edanur Karakaya’nın cesetleri bulundu. Aramalar gece saatlerine kadar devam etti ve son olarak Fatma Karakaya’nın cesedi dalgıçlar tarafından su altından çıkarıldı. Yapılan otopsi sonucunda Fatma Karakaya’nın hamile olduğu öğrenildi.

VALİ AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Muş Vali Vekili Tahir Yılmaz ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Kasım Ermiş, olay yerine gelerek arama kurtarma çalışmalarını yakından takip etti. Vali Yardımcısı Yılmaz, beş kişinin suda kaybolduğu yönünde yapılan ihbarın ardından bölgedeki dalgıç ekiplerinin hızla müdahale ettiğini ve cenazelerin çıkarıldığını belirtti. Ayrıca, olayın ardından aileye başsağlığı diledi.