Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlam: Galibiyetle başlamak istiyoruz!

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Gençlerbirliği maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul

ŞÜKÜRLER OLSUN

Sezonun ilk maçında Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Kocaelispor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam sezona 3 puanla başlamak istediklerini ifade etti ve şu düşüncelere yer verdi: Taraftarımızın, camiamızın morali ve motivasyonunu ilk haftadan ayağa kaldıracak oyuncularımla sahada olacağız. Şükürler olsun ki geçtiğimiz sezonki eksiklikler ve hatalarla sezonu açmayacağız.

TAM OLARAK HAZIR DEĞİLİZ

Daha kaliteli oyuncularla hazır şekilde lige başlayacağız. Tam olarak hazır olduğunuzu söyleyemeyiz ama bu sıkıntıyı diğer takımlar da yaşıyor. Taraftarımızın desteği de çok önemli. Yaklaşık 40 gündür çalışıyoruz. Futbolcularımız istediklerimizi, dediklerimizi sahada ortaya koyacaklar, kendi kalitelerini sahaya yansıtacaklar. Taraftarlarımızın desteğini arkasına alacağız ve güzel bir oyunla, güzel bir 3 puanla sezona başlangıç yapacağız.

İYİ OYUNCULAR ALDIK

Her hangi bir sakatımızın olmaması bizim için önemli. Hazırlık dönemleri çok daha yoğun geçer ve bu dönemlerde çok sayıda sakatlıklar olur. Tarkan’ın ufak sakatlığı oldu, onun dışında 3- 5 gün sakatlık yaşayan oyuncumuz olmadı. İyi oyuncular aldık, iyi de hazırlandık.

GENÇLERBİRLİĞİ KADROSUNU MUHAFAZA ETTİ

Gençlerbirliği tabii ki geçtiğimiz sezonda kadro iskeletini korumuş durumda. İyi de oyuncular aldılar. Lige baktığımız zaman 10-12 tane iyi takım var. Tabi ki bunların önüne geçmeye çalışacağız. Gençlerbirliği iyi bir takım, iyi mücadele ediyorlar. Sahada iyi olmak lazım, bunu başaramazsak ne kadar iyi oyuncu alırsanız alın olmaz. Geçmiş dönemlerde bunun örneklerini yaşadık.

MESAJ VERECEĞİZ

İyi bir ekip görüntüsü ortaya koyacağız ve daha ligin ilk haftasında rakiplerimize şu mesajı vereceğiz. Bu ligde bir Kocaelispor gerçeği var. Bu mesajı vermemiz gerekiyor. Bu şehrin, taraftarın 15 yıllık özlemine son vereceğiz. Bunu yapmamız için kazanmamız gerekiyor, bunun için de tabi ki ilk haftaya da iyi başlamamız gerekiyor.

TARAFTARIMIZA ŞUNU DEMEK İSTİYORUM

Cezalı taraftarlarımızın koltuğu boş olacak ama o koltuğa da başka birisi oturmayacak diye bir kural yok. Onların yerine birileri gelebilir. Taraftardan mazeret istemiyorum. Başkanımızdan, yöneticilerimizden taraftarımızdan, sizlerden şehirde yaşayan halkımıza kadar herkes bütün mazeretleri bir kenara bırakacak, alabildiği ölçüde herkes sorumluluk alacak. Bunun mazaretini kabul etmiyorum. Kocaelisporluyum diyen insanlar fedakarlık yapacak.

EYLÜL’ÜN 10’UNA KADAR TRANSFER YAPABİLİRİZ

Transfer arayışımız devam ediyor. Eylül’ün 10’una kadar da transfer devam edecek. Çok iyi transferler yaptık diyoruz ama aksayan bir mevkiimi olursa, bunu başkanımıza da konuştuk takıma değer katacak oyuncuları transfer edebiliriz.