Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

INSTAGRAM AÇILMA TARİHİ 2024 SON DAKİKA: Instagram Açılıyor Mu? Instagram Ne Zaman Açılacak?

Sosyal medya platformları arasında en çok kullanılan Instagram son durum merak konusu oldu. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından katalog suçlara dahil edilen Instagram erişim engeli ne zaman sona erecek merak konusu oldu. Peki, Instagram ne zaman açılacak? İşte yanıtı..

Sosyal medya platformları arasında

10 Ağustos Cumartesi gününün gelişiyle gözler Instagram erişim yasağı son dakika açıklamasına çevrildi. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan Instagram Türkiye’de yasaklandı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından katalog suçlara dahil edilen Instagram erişim engeli flaş açıklama geldi. Çok sayıda kullanıcı Instagram açılış tarihini merak etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Şirketin kuralı varsa ülkemizin de hassasiyetleri var” dedi. Peki, Instagram açılıyor mu? Instagram ne zaman açılacak? İşte yanıtı..

INSTAGRAM NE ZAMAN AÇILACAK?

Instagram ne zaman açılacak henüz açıklanmadı. 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü gündemin en merak edilen başlığı olan Instagram erişim kararı henüz sona ermedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaştırma Bakanlığımızın takip ettiği bir konu. Karşılıklı görüşmelerle anlayışlı bir şekilde iki tarafın anlayışlı yaklaşımıyla kısa sürede çözülür diye umut ediyorum. Biz tanıtımda her şeyi çeşitlemiş durumdayız. Bizim bütün tanıtımımız Instagram üzerinde değil. Çok küçük bir parçası Instagram üzerinde. Ulusal kanalları da kullanıyoruz, sosyal medyanın birçok çeşidini de kullanıyoruz. Youtube’u, Twitter’ı, Instagram’ı ve yazılı basını da dijital basının her alanını da kullanıyoruz. Biz çok geniş kapsamlı çok çeşitli bir tanıtım yapıyoruz artık Türkiye için” dedi.