Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’da Markao böyle istedi! “2-1”

Kocaelispor sezonu açtı. Kocaeli Stadı’nda Gençlerbirliği ile karşılaşan yeşil siyahlılar mücadeleyi 2-1 kazandı. Maçın yıldızı oyunun ikinci yarısında giren yeni yıldızı Markao’ydu. Bu futbolcu 1 gol attı, bir de şutunda direkten dönen topu Barış Alıcı tamamladı. Sezonu 3 puanla açan yeşil siyahlılar haftaya Mesut Özdemirli, Burak Süleymanlı Pendikspor’a konuk olacak.

 

Kocaelispor sezonu açtı. Kocaeli

TALİHSİZ POZİSYON

Kocaeli Stadı’ndaki maça iki takım da kontrollü başladı. 8’de Gençlerbirliği’nde Sami Gökhan’ın pasında Buğra topa istediği gibi vuramadı. 10’da İlginç bir an yaşandı. Mendes ile rakibi Fıratcan arasında taç çizgisi üzerine yaşanan ikili mücadelenin ardından saha dışına çıkan Fıratcan yerde kaldı ve Ertuğrul Sağlam ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da yerde kaldı. Fıratcan bir süre sakatlık geçirdi ve tedavisi olduktan sonra oyuna devam etti.

GENÇLERBİRLİĞİ’NİN POZİSYONU DAHA ÇOKTU

14’te Ahmet Sağat’ın düşürülmesi sonrasında kazanılan serbest vuruşta Ahmet Oğuz yaklaşık 30 metreden kaleyi yokladı, top kaleci Erhan’da kaldı. 16’da Pedrinho’nun 25 metreden çektiği şutta top üstten dışarıya çıktı. 20’de Mendes’in düşürülmesi sonrasında bu kez topun gerisine Muharrem Cinan geçti, bu futbolcunun şutunda yerden seken topu Erhan kontrol etti. 29’da savunma arkasına sarkan Metehan Mimaroğlu kaleci Gökhan ile karşı karşıya kaldı. Gökhan kaleyi zamanında terk etti ve soluna uzanarak müthiş bir kurtarışa imza attı.

DURAN TOPTAN YEDİK

30’da Gençlerbirliği öne geçti. Burak’ın kullandığı köşe vuruşunda Ahmet Sağat topu ıskaladı, Gökhan kafa vuruşu sonrasında topu sağ köşeden filelerle buluşturdu. “0-1” 36’da Gençlerbirliği’nde Metehan’ın şutunda kaleci Gökhan topu yumrukları ile uzaklaştırdı. 43’te Mikail’in şutunda Gökhan soluna uzandı ve tam köşeden topu kurtardı. İlk yarı Gençlerbirliği’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MARKAO GİRDİ İŞ DEĞİŞTİ

Kocaelispor ikinci yarıya iki değişiklikle başladı. Markao ile Barış Alıcı girdi, Ahmet Sağat ve Beridze çıktı. 48’de Kocaelispor’un beraberlik golü bu iki isimden geldi. Markao’nun şutunda direkten dönen topu Barış ağlara gönderdi. “1-1” Dk.55: Gençlerbirliği gole çok yaklaştı. Sami Gökhan ceza sahası içinde topla buluştu, vuruşunda Gökhan mutlak bir golü önledi. 57’de Kocaelispor, Markao ile öne geçti. Mendes’in pasında ceza sahası içinde topu alan futbolcu, Barış ile paslaştı ve topun gelişine isabetli vurdu, top direğe çarpıp ağlara gitti. “2-1”

UZATMALARDAKİ POZİSYON VARDAN DÖNDÜ

73’te Pedrinho’nun serbest vuruşunda top direğin dibinden dışarıya çıktı. 77’de Gençlerbirliği etkili geldi. Yatabare’nin ceza sahası yakınlarından çektiği şutta top dışarıya çıktı. 81’de Yusuf Cihat kaleye şut çekti, top üstten dışarıya çıktı. Maçın 90+2. dakikasında Gençlerbirliği’nde uzaktan çekilen şutta top ağlara gitti ancak pozisyonda Yasin’in Appindangoye’ye yaptığı faul nedeni ile ağlara giden top gol değeri kazanmadı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Kocaelispor sezona 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadı.

KOCAELİSPOR: 2 – GENÇLERBİRLİĞİ: 1

STAT:KOCAELİ

HAKEMLER: Yasin Kol***, Selahattin Altay***, Ömer Lütfü Aydın***

KOCAELİSPOR

35 GÖKHAN DEĞİRMENCİ****

3 MUHARREM CİNAN***

4 JOSIP VUKOVIC***

5 AARON APPINDANGOYE***

6 PEDRO PEDRINHO***

(Dk. 86 MESUT CAN TUNALI*)

7 GIORGI BERIDZE*

(Dk. 46 BARIŞ ALICI***)

9 AHMET SAĞAT*

(Dk. 46 MARKAO****)

11 MIJO CAKTAS**

­(Dk. 67 YUSUF CİHAT ÇELİK**)

15 TARKAN SERBEST**

20 RYAN MENDES****

(Dk. 89 OĞULCAN ÇAĞLAYAN?)

22 AHMET OĞUZ***

  YEDEKLER

1 HARUN TEKİN

19 YUNUS EMRE GEDİK

32 MEHMET YILMAZ

41 ONUR ÖZTONGA

53 BURAK ÖKSÜZ

 GENÇLERBİRLİĞİ

18 ERHAN ERENTÜRK**

90 SİNAN OSMANOĞLU**

24 ALPEREN BABACAN**

88 FIRATCAN ÜZÜM**

17 YASİN GÜRELER**

5 PETER ETEBO**

(Dk. 72 SAMED ONUR**)

20 MİKAİL OKYAR**

6 BUĞRA ÇAĞIRAN**

(Dk. 65 METE KAAN DEMİR*)

89 AMILTON DA SILVA**

(Dk. 65 MICHAL JAN NALEPA*)

7 METEHAN MİMAROĞLU***

(Dk. 83 ENSAR KEMALOĞLU*)

19 GÖKHAN ALTIPARMAK***

(Dk. 72 MUSTAPHA YATABARE*)

 

YEDEKLER

13 ORKUN ÖZDEMİR

15 ZAN ZUZEK

4 ABDULLAH ŞAHİNDERE

22 BERAT CAN SEBAT

21 JİMMY DURMAZ

GOLLER: Dk. 31: Sami Gökhan (Gençlerbirliği), Dk. 48 Barış Alıcı, Dk. 57 Markao (Kocaelispor)

SARI KARTLAR: Dk. 44: Vukovic, Dk.45+1: Ahmet Oğuz (Kocaelispor) Dk. 47 Buğra, Dk. 88 Yasin, Maç sonrası Samed Onur (Gençlerbirliği)