Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Paris Olimpiyatları’nda görkemli son! Bayrak töreniyle sona erdi

Paris’te düzenlenen 33. Olimpiyat Oyunları’nın kapanış töreni Pazar günü büyük bir görkemle gerçekleşti. Spor, sinema ve müzik dünyasının ünlü isimleri bu özel etkinlikte bir araya geldi.

Paris'te düzenlenen 33. Olimpiyat

Törenin en dikkat çekici anlarından biri, ünlü aktör Tom Cruise’un Olimpiyat bayrağını almak üzere Stade de France’ın çatısından aşağı inmesiydi. Los Angeles’ın bir sonraki Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapacak şehir olarak tanıtılması amacıyla düzenlenen devir teslim töreninin bir parçası olarak gerçekleştirilen bu hareket, büyük ilgi topladı. Cruise, bayrağı teslim aldıktan sonra motosikletle alandan ayrıldı.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Kapanış töreninin müzik kısmında ise, ünlü gruplardan Red Hot Chili Peppers, Billie Eilish, Snoop Dogg ve Dr. Dre, Los Angeles’taki performanslarıyla etkinliğe son noktayı koydu.Tören öncesinde Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach, Paris stadyumunda yaptığı kapanış konuşmasında, bu Olimpiyat Oyunları’nı “heyecan verici” olarak nitelendirdi ve etkinliğin genel başarısına vurgu yaptı.