Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince devrimi! “6-5”

3. Lig 1. Grup Play-Off finalinde Belediye Derincespor, 52 Orduspor’u normal süresi ve uzatma anları 1-1 sona eren maçta penaltıların ardından 6-5 mağlup etti ve adını 2. Lig’e yazdırarak tarihi bir başarıya imza attı.

3. Lig 1. Grup

41 BİN KERE MAŞALLAH!

Ankara Eryaman Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken futbol olarak da beklenen oyun sahaya konulamadı. Maçın 64. dakikasında hakem Cihan Aydın, hava topu mücadelesinde Muhammed Fatih Yıldırım’ın topa kolu ile temas ettiğini VAR yardımı ile belirledi penaltıya hükmetti. 52 Orduspor, Kocaelispor’un eski golcülerinden Batuhan Er’in penaltı golü ile 1-0 öne geçti. 

BERTUĞ FARK YARATTI

Golden sonra Belediye Derincespor oyunun mutlak hakimiydi. Oyuna ikinci yarıda giren Bertuğ’un vuruşunda top üst direkten döndü. Bitime 8 dakika kala Bertuğ’un içeriye doğru doldurduğu topu 52 Orduspor’dan Özgen Erdem ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi ve skor 1-1’e geldi. Normal sürenin son bölümlerinde Derince 2 kez gole çok yaklaşsa da 90 dakika 1-1 sona erdi. 

YOK BÖYLE BAŞARI

İlk uzatma devresinin sonunda 52 Orduspor, Tarık’ın sol koluna çarpan topun ardından bir penaltı daha kazandı. Volkan Mert Korkmaz bu kez Batuhan Er’e geçit vermedi ve maç penaltılara taşındı. Burada 52 Orduspor’un kullandığı ilk penaltı Volkan’dan geçmedi. Temsilcimiz tüm penaltıları gole çevirdi ve 52 Orduspor’u penaltılarda 6-5 mağlup ederek adını TFF 2. Lig’e yazdırdı.