Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nazım Gençtürk’e tepki! ‘AK Partililerin birbirine düşmesini sırıtarak izliyor’

Kandıra’da yapılan ÇED toplantısında katılan Büyükşehir Belediyesi CHP meclis üyesi Nazım Gençtürk’e, AK Partili Fikret Hocaoğlu tepki gösterdi

Kandıra’da yapılan ÇED toplantısında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra ilçesine yapılmak istenen çöp tesisi için bugün ÇED toplantısı yapılmak istendi. Kandıra Namazgah Kültür Merkezinde yapılmak istenen ÇED toplantısına Kandıralılar izin vermedi. Durumu protesto eden vatandaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’e tepki gösterdi. ÇED toplantısında tutanak tutulması sonrası vatandaşlar Kandıra Belediyesine doğru yürüyüş gerçekleştirdi.

CHP’LİLER DE KATILDI

Bölge halkının uzun süredir hazırlandığı ÇED toplantısında Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Avukat Nazım Gençtürk de katıldı. ÇED toplantısı yapılmıştır tutanağına karşın toplantı yapılamamıtır tutanağı tutulmasına vesile olan Avukat Nazım Gençtürk’e İzmit Belediyesi önceki dönem AK Partili Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu tepki gösterdi.

“BU FOTOĞRAF BENİ ÜZÜYOR”

Sefa Sirmen döneminde Alikahya’ya yapılan İZAYDAŞ’a atıfta bulunan Hocaoğlu, toplantıda gülümseyen Mehmet Nazım Gençtürk’ü eleştirdi. Hocaoğlu paylaşımında, “İZAYDAŞ’ı Alikahya’nın dibine kurarken halka sormayanlar, AK Parti’lilerin bir birine düşmesini sırıtarak seyrediyor. Bu fotoğraf beni çok üzdü. Konuşarak halledilmeyecek iş, çözülmeyecek problem yok. Üstelik yıllarca yan yana siyaset yapan kişiler olarak.

“SIRITARAK ELLERİNİ OVUŞTURUYORLAR”

Sakin olalım, kardeşliğimizi bozacak laflar etmeyelim. Yoksa İzmit gibi Kocaeli’yi de talan etmek için bekleyenler aramızda sırıtarak ellerini ovuşturuyor. Lütfen arkadaşlar. Biraz sağduyu” ifadelerini kullandı.