Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOKİ onlarca şehirde gayrimenkul müzayedesi yapacak! İller açıklandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 43 şehirde yüzlerce konutu açık artırma yöntemi ile satışa çıkaracak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı

TOKİ, konut sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. TOKİ, 43 ilde bulunan toplam 310 gayrimenkulü 20-21 Ağustos 2024 tarihlerinde 10.30’da açık artırma yöntemiyle satacak. Açık artırmalar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak. Ayrıca internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek.

PEŞİNAT SEÇENEKLERİ

İstanbul, Ankara ve Bursa’nın da dahil olduğu 43 ilde konut ve iş yeri satışı gerçekleştirecek. Satışlar kapsamında, iş yerleri için yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçeneği sunan TOKİ, konutlar için ise yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade veya yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade imkanları sağlıyor.

TOKİ’den alınan bilgilere göre, alıcılar Edirne, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Aydın, İzmir, Denizli, Eskişehir, Afyonkarahisar, Ankara, Konya, Kırıkkale, Nevşehir, Kırşehir, Çorum, Karaman, Kayseri, Zonguldak, Samsun, Trabzon, Rize, Erzurum, Siirt, Tunceli, Kars, Batman, Adana ve Hakkari’deki konut ve iş yerlerine yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade ya da yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade seçenekleriyle sahip olabilecekler.

İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Bursa, Edirne, Yalova, Afyonkarahisar, Ankara, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Gaziantep, Isparta, Manisa, Sinop, Osmaniye, Malatya, Kütahya, Erzincan, Kastamonu, Giresun, Trabzon, Kırşehir, Konya, Şanlıurfa, ve Kars’taki iş yerleri ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçeneğiyle sunulacak.

İnternet üzerinden açık artırmaya katılmak isteyenler, konutlar için 19 Ağustos 2024, iş yerleri için ise 20 Ağustos günü saat 10.30’a kadar kayıt yaptırabilecekler. Açık artırmaya ilişkin bankacılık işlemleri Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubelerinden yapılabilecek. Detaylı bilgilere emlakmuzayede.com sitesinden ulaşılabilir.

İLANIN DETAYLARI:

https://www.ilan.gov.tr/manset/4318/43-ilde-310-gayrimenkul-muzayedesi