Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE 14 AĞUSTOS 2024 ÇARŞAMBA: Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta Yeni Bölüm İzle! Gelinim Mutfakta Son Bölüm İzle Youtube

Yeni sezonda sunucu koltuğuna Aslı Hünel’in oturduğu Gelinim Mutfakta canlı yayın başladı. Haftanın üçüncü günü ekrana gelecek Kanal D canlı Gelinim Mutfakta izle yayınlandı. 14 Ağustos Gelinim Mutfakta yeni bölüm canlı yayın burada..

Yeni sezonda sunucu koltuğuna

Kanal D’nin fenomen yapımı Gelinim Mutfakta canlı yayın başladı. 14 Ağustos Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta canlı izle bekleyenler yeni bölüme odaklandı. 7. sezonunda yola Aslı Hünel ile devam eden Gelinim Mutfakta 1428. bölüm izlenmeye başladı. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin yarıştığı Gelinim Mutfakta 14 Ağustos canlı yayın günün en çok puan alan gelini çeyrek altın kazanacak. İşte 14 Ağustos Gelinim Mutfakta canlı yayın izle Kanal D linki..

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

14 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA FULL İZLE

Yeni sürprizleri ve eğlenceli bölümleriyle yola devam eden Gelinim Mutfakta yarışında 7. sezon start aldı. 14 Ağustos Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1428. bölüm çeyrek altın yarışı sürüyor. Aysun, Ayşenur, Seda ve Yasemin her gün çeyrek altın, her hafta finalinde ise 10 altın bilezik kazanıyor. Hem kayınvalidelerden hem de sunucu Aslı Hünel’den 5 puan kazanmak isteyen gelinlerin günün yemeğini en iyi şekilde yapması gerekiyor. Haftanın üçüncü günü yayınlanan Gelinim Mutfakta canlı yayın linkten takip edebilirsiniz.