Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İki gün üst üste hırsızlık! Dükkandan çaldığı bavula koydu

Bursa’da bir züccaciye dükkanı, iki gün üst üste aynı hırsızlar tarafından soyuldu. İlk gün tek başına dükkana giren hırsız, ertesi gün bir arkadaşıyla geri dönerek yeniden hırsızlık yaptı. Dükkan sahibi, eksilen eşyaları fark edince güvenlik kameralarını inceledi ve gördükleri karşısında şoke oldu.

Bursa'da bir züccaciye dükkanı,

Olay, Osmangazi ilçesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki bir züccaciye dükkanında yaşandı. 16 yaşındaki yabancı uyruklu A.K., gece saatlerinde dükkana girip ses bombası ve powerbank gibi elektronik eşyalar çaldı. Ancak bu eşyalar hırsıza yetmedi. Ertesi gün, arkadaşı M.C.E. ile birlikte tekrar dükkana gelerek bu kez bulduğu bir bavula ses bombası, çakmak ve saç kurutma makinesi gibi eşyaları doldurup kaçtılar.

ZANLILAR YAKALANDI

Dükkan sahibi Murat Kaya, eksik eşyaları fark edince güvenlik kameralarını inceledi ve hırsızların iki gün üst üste dükkana girdiğini gördü. Durumu hemen polise bildirdi. Güvenlik kameralarından yola çıkan polis, iki hırsızı kısa sürede yakaladı. Kaya, “Dükkana girdiğimde eşyaların eksik olduğunu fark ettim ve kamera kayıtlarını inceleyince iki hırsızın bavula eşyaları doldurup çaldığını gördüm. Polis ekipleri hızla harekete geçip zanlıları yakaladı. Hırsızların 15-16 yaşlarında ve farklı suçlardan da sabıkalı oldukları belirlendi. Onları kardeşimiz gibi görmüştük, böyle olmamalıydı,” dedi. Yakalanan hırsızlar, sınır dışı edildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İyi Parti'de istifalar sürüyor. İl
Sıradaki Haber İstifa depremi sürüyor! İl başkanı da görevini bıraktı