Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kandıra’dan CHP’ye Süleyman Şah tepkisi: Saygıları yok!

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz’den CHP’li Mehmet Ümit Küçükkaya’ya tepki

AK Parti Kandıra İlçe

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz, Kandıra’da yapılması planlanan evsel atık biyo kurutma tesisine, ısrarla çöp tesisi diyen ve buradan hareketle Süleyman Şah Türbesi’ne benzeten CHP’li meclis üyesini kınadı.

SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ’NE ÇÖP TESİSİ BENZETMESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bugün yapılan aylık meclis toplantısında CHP Meclis Üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya’nın çöp tesisi ile Süleyman Şah Türbesi’ni eş değer tutmasına AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz’den de tepki geldi. Tokgöz, şunları söyledi: “Anadolu topraklarındaki Türk Varlığını kesinleştiren, Anadolu Selçuklu Devleti’nin kurucusu Süleyman Şah’ın türbesini, çöp tesisine benzeten CHP’li meclis üyesi ve bu zihniyeti kınıyorum.

UZMANLAR İNCELİYOR

Akçekese Mahallesi’ne yapılması planan ve henüz uzman görüşlerin raporu beklenmeden konunun sürekli üzerinde tepinen, bölge halkını yanlış bilgilerle kışkırtarak huzur kaçıran ve daha sonra bu huzursuzluğu hadi çözün bakalım diyecek kadar yüzsüzleşen CHP temsilcileri, meselenin aslında kendileri açısından ne çevre, ne insan olmadığını bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki tutumlarıyla bir kez daha göstermiş oldu.

SAYGI DUYMUYORLAR

Ülkemizin milli ve manevi değerlerine saygı duymadıklarını bir kez daha sergiledi.
Evsel atık biyo kurutma tesisini ısrarla çöp tesisi diye tanımlayan ve en sonunda buradan yola çıkarak Süleyman Şah Türbesi’ni çöp tesisi ile eş değer tutan CHP Meclis Üyesi’ni ve bu konuşmayı sıralarında güle oynaya takip eden ve konuyla adeta alay eden CHP İzmit Belediye Başkanı ve yanından ayırmadığı meclis üyelerini de bu talihsiz açıklamayı onadıkları ve cesaretlendirdikleri için kınıyorum.”