Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI SON DURUM: Masterchef kim eleme adayı oldu? 15 Ağustos Masterchef dokunulmazlığı kim aldı?

İzleyicilerinin hiçbir bölümünü kaçırmadığı Masterchef Türkiye son bölüm eleme adayı belli oldu. 15 Ağustos Perşembe günü ekrana gelen Masterchef son bölüm eleme potasına giden isimler netleşti. Dokunulmazlık oyununda kazanan kaybeden açığa çıktı. Peki, Masterchef kim eleme adayı oldu? İşte 15 Masterchef eleme adayları..

İzleyicilerinin hiçbir bölümünü kaçırmadığı

15 Ağustos Masterchef dün kim kazandı merak eden izleyiciler araştırmaları hızlandırdı. Her gün yeni bölümü yayınlanan TV8 efsanesi Masterchef Türkiye son bölüm dokunulmazlık için kıran kırana mücadele yaşandı. 15 Ağustos Perşembe günü ekrana gelen Masterchef son bölüm en başarılı tabak dokunulmazlığı alırken en kötüsü ise eleme potasına gitti. Peki, Masterchef dokunulmazlığı kim aldı? Masterchef kim eleme adayı oldu? İşte Masterchef eleme adayları..

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkan yarışmacılar arasında günün en iyi tabağını yapan SEMİH bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Kıran kırana mücadelede ilk bölüm ada yemekleri yapan yarışmacılar arasında kaybeden takım dokunulmazlık oyunu için yeniden tezgah başına geçti.

MASTERCHEF KİM ELEME ADAYI OLDU?

Günün en iyi tabağını çıkaran Semih bireysel dokunulmazlığı kazandığı için eleme potasına gönderdiği yarışmacı EZGİ oldu. Semih’in seçimiyle haftanın 5. eleme adayı Ezgi olarak belirlendi. Takım arkadaşlarından en fazla oyu alan kaptan ZEYNEP ise haftanın 6. eleme adayı oldu. Eleme adayı olan Zeynep, “Dümenin başındaydım, başarısızlık varsa bunu üslenirim. Sonuçta kaptandım. Sıkıntı yok savaşacağım vazgeçmeyeceğim. Üzerimden yük kalktı rahatladım, mutluyum” dedi.