Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu daire İzmit’in merkezinde ve her cebe hitap ediyor

İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi’nde yer alan Kocaeli İcra Dairesi tarafından borca istinaden satışa çıkarılan taşınmaz her kesime hitap ediyor.

İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi'nde

Bir borç nedeniyle Kocaeli İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılan taşınmaz, İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi’nde yer almakta, değeri belirlenen dairenin Satış işlemleri, 2024/1286 TLMT. dosya numarası ile yürütülmektedir.

ARTTIRMA 14 KASIMDA BAŞLAYACAK

İzmit ilçesinin Kozluk Mahallesi’nde, Şehit Soner Sokak No: 22, Daire: 11 adresinde bulunan taşınmaz, 93 m² yüzölçümüne sahiptir. Arsa payı 27/890 olan bu taşınmaz, 1/1000 ölçekli, 13.03.2014 tarihli Uygulama İmar Planı dahilinde olup, Ayrık Nizam 5 kat yapılaşma şartlarında ve konut alanı olarak belirlenmiştir. Parselin yol terki bulunmamakta ve yapı, konut olarak kullanılmak üzere ruhsatlandırılmıştır. Taşınmazın toplam değeri 2.000.000,00 TL olarak belirlenmiştir ve bu satışta KDV oranı %1 olarak uygulanacaktır. Tapu kaydındaki şerhler, tapu kayıtlarında belirtildiği gibidir. Bu taşınmazın satışına ilişkin artırma süreci iki aşamada gerçekleştirilecektir. İlk artırma 14 Kasım 2024 tarihinde saat 14:07’de başlayacak ve 21 Kasım 2024 tarihinde aynı saatte sona erecektir. İkinci artırma ise 12 Aralık 2024 tarihinde başlayacak ve 19 Aralık 2024 tarihinde sona erecektir. İlgili yasalar çerçevesinde bu süreçler takip edilecek ve sonuçlandırılacaktır.

DETAYLAR İÇİN…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD)
Sıradaki Haber Bir tütün ürününe daha zam geldi