Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MASTERCHEF YEDEKLERDEN ANA KADROYA KİM GİRDİ? Masterchef 16 Ağustos Kim Kazandı?

TV8’in en çok izlenen yapımlarından Masterchef Türkiye son bölüm ana kadroya giren isim netleşti. 16 Ağustos Cuma günü ekrana gelen Masterchef son bölüm en iyi kakao tabağını çıkaran yedek yarışmacı ana kadroya geldi. Peki, Masterchef yedeklerden ana kadroya kim girdi? Masterchef 16 Ağustos kim kazandı? İşte yanıtı..

TV8'in en çok izlenen

Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef Türkiye heyecan hız kesmedi. Birbirinden iddialı yarışmacıların tezgah başına geçtiği MasterChef’te Mehmet, Danilo ve Somer şefler jüri koltuğuna oturdu. 16 Ağustos Cuma günü ekrana gelen Masterchef son bölüm yedek yarışmacılar ana kadroya girebilmek için tezgah başına geçti. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu seçimlerini yaptı. Peki, Masterchef yedeklerden ana kadroya kim girdi? Masterchef 16 Ağustos kim kazandı? İşte merak edilen isim..

MASTERCHEF YEDEKLERDEN ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Masterchef yedeklerden kim girdi şeflerin yarışmacılara verdiği kakaodan yaratıcı taban görevini en iyi şekilde yerine getiren ŞİRİN oldu. Ana kadroya yedeklerden dahil olan Şirin şefler tarafından en yüksek puanları aldı. İki etaplı finalin ardından günün yıldız tabağını çıkaran Şirin MasterChef ana kadroya alınan son yarışmacı oldu.

MASTERCHEF ANA KADRODA KİMLER VAR?

Mavi takım

Nevzat

Muratcan

Kaan

Eda

Kerem

Onur

Zübeyde

Nigar

Hakan

Çağlar

Zeynep

Semih

Ezgi

Ümmühan

Emre

Alper

Beril

Beyza

Ayşe

Deniz

Şirin