Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İZAYDAŞ’tan 38 Milyonluk dev kiralama ihalesi: Ankaralı firma aldı

İZAYDAŞ tarafından geçtiğimiz haftalarda bir kiralama ihalesi gerçekleştirildi. Kurum tarafından 39 adet binek araç kiralandı

İZAYDAŞ tarafından geçtiğimiz haftalarda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden İZAYDAŞ tarafından geçtiğimiz ay önemli bir kiralama ihalesi gerçekleştidili. 3 Temmuz 2024 tarihinde ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalandı.

MUHAMMEN BEDEL

İZAYDAŞ ihale kapsamında 39 adet aracı sürücüsüz olarak kiraladı. Kurum tarafından iki yıllığına kiralanacak araçlar için 56 Milyon 123 bin TL muhammen bedel belirlendi. İhalede en yüksek teklif 79 Milyon 971 bin TL olarak geldi.

38 MİLYON TEKLİF ETTİ

Ankara merkezli Kaya Ulaşım Hizmetleri ve Filo Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından 38 Milyon 18 bin TL’lik bir teklif yapıldı. İhaleyi Ankaralı firma kazandı.

TEKNİK DETAYLAR

İZAYDAŞ tarafından kiralanacak araçlar 15 ayrı bölüme ayrıldı. 1. tip araç için panaromik cam tavan, ısı yalıtımlı yan ve arka camlar, ön koltuklarda elektrikli bel desteği gibi ayrıntılara yer verildi. Öte yandan belirlenen 15 tip binek araçlar için teknik şartnamede 25 ile 15 arasında madde yer aldı. İZAYDAŞ kiraladığı araçların hemen hemen hepsinin 2024 model ve 0 kilometre olmasını talep etti.

Teknik Sartname