Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer Faruk Uzuner: Başka bir şey düşünmüyoruz!

Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner 2024-2025 sezonunun açılışında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Uzuner, kamp sürecini ve grupları değerlendirerek şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini ifade etti.

Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer

TEK HEDEF

Uzuner şu ifadelere yer verdi: Yeni sezona başladık. Tüm futbol camiasına sakatsız, kazasız bir sezon diliyorum. Bu benim en büyük temennim. Bu sezon Gölcükspor’u hak ettiği profesyonel liglere çıkarmak istiyoruz. Yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz, futbolcularımız ve tüm Gölcük olarak bu yolda şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bu sezon tek hedefimiz şampiyonluk ve başka da bir şey düşünmüyoruz. Bunun için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Takımıma, ekibime ve yönetim kurulumuza çok inanıyorum.”

İLK ETAP 2 HAFTA SÜRECEK

Gölcük’teki kampımız 14 gün sürecek. Burada iki hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Kamp yerlerimizi Kartepe ve Bolu’ya indirdik. Kadromuz 28 kişi, altyapıdan gelen oyuncularımızla birlikte geniş bir kadromuz var. Şampiyonluk için geniş bir kadroya ihtiyacımız var ve bu kadro bizim için yeterli.

BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

Bu kadar yıl futbolun içinde olmama rağmen, ilk defa bu kadar heyecanlı ve istekliyim. İlk antrenmana tüm transferlerimizi tamamlayarak çıkmamız, problemsiz bir başlangıç yapmamız büyük bir memnuniyet verici. İnşallah bu birlik, beraberlik ve istekle sezon sonunda şampiyon olacağız.