Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadir Özdemir: Gölcük ve Kocaeli’ye yakışan bir takımımız olacak

Gölcükspor Kulüp Başkanı Kadir Özdemir 2024-2025 sezonunun açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, sezon öncesi yapılan hazırlıkları, transfer sürecini ve takımın şampiyonluk hedefini değerlendirdi.

Gölcükspor Kulüp Başkanı Kadir

PLANLARIMIZI YAPTIK

Başkan Özdemir şu ifadelere yer verdi: Öncelikle, 2024-2025 sezonunun Gölcükspor ailesine, camiamıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Fikstürler çekildi ve gruplar belli oldu. Tahmin ettiğimiz bir listeydi ve bu doğrultuda transfer planlamalarımızı yapmıştık. İnşallah sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon olur ve sezonu şampiyonlukla bitiririz. Şuna inanın, Gölcük ve Kocaeli’ye yakışan bir takımımız olacak.

TRANSFERLER TAMAM, TAKIM HAZIR

Transferlerimizi yaparken çok yoğun bir çalışma içerisindeydik. Bugüne kadar sessiz sedasız ilerledik, ancak tüm yöneticilerimizle birlikte büyük bir özveriyle çalışarak bugüne geldik. Takımımız yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacak. Transferlerimizi bilinçli ve sağlam adımlarla gerçekleştirdik. Tüm oyuncularımızın maçlarını defalarca izleyerek ve karakteristik özelliklerini takip ederek kadromuzu oluşturduk.

BÜTÇEYİ AŞTIK AMA TESADÜFE YER YOK

Sezon başında belirlediğimiz transfer bütçesi 10-12 milyondu, ancak enflasyon ve piyasalardaki dalgalanmalar nedeniyle bu bütçeyi aştık. Türkiye genelinde bizim gibi erkenden hazırlık yapan çok takım vardı, bu da transfer piyasasını belirledi. Biz de işi şansa bırakmamak adına bütçeyi biraz daha aşarak sezona girdik.

HEDEF ŞAMPİYONLUK, HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK

Bu sezonki statü ile ilgili birinciler direkt çıkacak, ikinciler ve üçüncüler Play-Off oynayacak diye bir söylenti var. Resmi bir haber olmasa da böyle bir durumda hata yapma lüksümüz yok. Stoperde ya da orta sahada hiçbir hata yapmamak adına güçlü bir kadro kurduk. Sezon sonunda şampiyonlukla hedefimize ulaşmak istiyoruz.